Son Konular

Ozgun İnsaf Sozleri

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Ozgun İnsaf şarkı sozu
Ozgun İnsaf şarkısı sozleri
Coktan aldığım bir karardı
Zor oldu dile dokmek
Hic yoktan verdiğim bu zararı sana duşuyor affetmek
Ozledim, gozlerini ozlerim
Soyledim bilki başka biri yok
Ozledim, gozlerini ozlerim
Soyledim bil ki başka biri yok
İki dudağına bir omur vereyim
Her adımına yureğimi sereyim
En azını da yap ama gozunu seveyim
İnsaf, benimki de can bebeğim
İki dudağına bir omur vereyim
Her adımına yureğimi sereyim
En azını da yap ama gozunu seveyim
İnsaf, benimki de can bebeğim

Bu şarkı sözleri içinde duygusal ve içten bir yakarış var. Şarkıda, bir karar alındığı ancak dile getirmenin zor olduğu belirtiliyor. Karşı tarafa verilen zararın affedilmesi istenirken, özlem ve sevgi de ifade ediliyor. İkinci bölümde ise sevgilinin dudaklarına ömür vermeye, her adımına yüreğini sermeye hazır olduğu vurgulanıyor. Ancak karşı taraftan bir insaf bekleniyor ve sevgilinin gözlerine sevgisini yansıtması dile getiriliyor. Şarkıda duygu dolu bir aşkın ve sadakatin ifadesi güçlü bir şekilde dile getiriliyor.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Zeliha Sunal Kıyamazdın şarkısı

Ozgun İnsaf Şarkı Sozleri

1. Konular

1. 1.284.247
  2. Mesajlar

1. 1.670.679
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt