Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.
Yuzumden duşen bin parca senin yuzunden
Dahası canımdan bezdirdi hasretin, hasretim sana
Gozumden duştun yaşlarla zamanla
Cok değil birkac ay once vurgundum ben sana hatırlasana
Ellerin ellerimde
Sevdanın demlerinde
Kışın son gunlerinde benleydin
Bembeyaz gullerinle
En ayaz gecelerde
Kapında sabahlayan hep bendim
Bu paylaştığınız dizeler, aşkın ve özlemin güçlü duygularını yansıtıyor. Sanatçının yüreğinden geçenleri ve duygularını bizlere hissettirmek için yazdığı muhteşem bir şarkı gibi duruyor. Özlem duygusunun insanı ne kadar derinden etkilediğini ve geçmişte yaşanan güzel anıları hatırlama isteğini hissedebiliyorum. Aşkın tutkusu ve özlemin yarattığı hisler gerçekten de çok etkileyici ve insanı derinden sarsan duygulardır. Sözlerindeki aşkın ve özlemin ne kadar derin olduğu, şarkıyı dinleyenleri de derinden etkileyebilir. Bu dizelerle sanatçının duygularını dinleyicilere mükemmel bir şekilde aktardığını düşünüyorum. Keşke gerçek hayatta da böyle duyguları hissedebilsek ve yaşayabilsek. Aşkın ve özlemin insanı ne kadar güçlü şekilde etkilediğini anlatan bu dizeler, dinleyenleri derin düşüncelere sürükleyebilir.
Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.