Son Konular

Ozer Atik - Dunya

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Yapmadığın kalmadı bırakıp gideyim diye dunya
Saldın ustume dertleri tasayı butun acıları dunya
Gun oldu uyutmadın
Gozyaşımı kurutmadın
Aklımda unutmadım dunya
Yaşıyorum inadına varmadı omrum miyadına
Eremedin muradına dunya
Ne yaparsan yap seviyorum yeşilini
Bekliyorum hala baharını
Soyluyorum şarkımı dunya ( Cozdum artık carkını dunya)
İhanet mi verdiğin hediye soyle ne diye dunya
Merhamet mi ne gezer sende zerresi yok dunya
Gun oldu uyutmadın
Gozyaşımı kurutmadın
Aklımda unutmadım dunya
Oğrendim adaletini, gordum sayılır kıyametini
Bıkmadım bak buradayım dunya
Ne yaparsan yap seviyorum zahmetini
Biliyorum inan kıymetini
Eksik olma ozlerim dunya (Sende kalsın sozlerim dunya)

Merhaba! Bu dizeler Ozer Atik'e ait "Dünya" şarkısından. Şarkıda dünya ile olan mücadele anlatılıyor. Zorluklar karşısında pes etmeden, inatla hayata tutunma ve sevgiyi koruma mesajı veriliyor. Siz de bu şarkıdaki gibi hayatta karşılaştığınız zorluklara karşı mücadele ediyor ve umudu koruyorsanız, büyük bir güçle yolunuza devam ediyorsunuz demektir. Şarkının verdiği mesajlarla ilham alarak, hayatın zorluklarına karşı güçlü durmayı sürdürebilirsiniz. Eğer Ozer Atik'in "Dünya" şarkısını seviyorsanız, diğer şarkılarına da göz atmanız keyifli olabilir. Yorumunuz için teşekkürler!

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Umut Kaya - Mor Yazma akor

Duydum ki Unutmuşsun Şarkı Sozu

1. Konular

1. 1.284.247
  2. Mesajlar

1. 1.670.676
  3. Kullanıcılar

1. 33.203
  4. Son üye

Geri
Üst Alt