Son Konular

Ozel liselere puansiz girilir mi?

ZeberusZeberus is verified member.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Webmaster
Puan 113
Çözümler 4

Özel liselere puansız girilir mi?

Özel liselerin taban puanları açıklandı. Buna göre genel olarak özel liselerin taban puanları 400 puan ve üzeri olduğu görülmektedir.

Kolej sınavları kaçıncı sınıfta başlıyor?

Sınavlara 4. Sınıftan 11. sınıflara kadar olan bütün aşamalardaki öğrenciler katılabilir. Sınavlar online olarak internet üzerinden yapılacak. Sınavlara giriş ücretsizdir.
Özel liseler neye göre belirlenir?
Geçtiğimiz yıl da aynı sistem uygulandığı için değişikliğe gidilmedi. Özel okullar Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından yapılacak Liselere Geçiş Sistemi (LGS) merkezi sınav sonucuna göre öğrenci alacak. Türkiye Özel Okullar Derneği'nin düzenlediği toplantıya özel okul yöneticileri katıldı.

2022 Bursluluk sınavı ne zaman kolej?

Ataşehir Koleji Bursluluk Sınavı 2022 20 Şubat tarihinde sınava 4. sınıf, 21 Şubat tarihinde 5. sınıf, 27 Şubat tarihinde 6. sınıf, 28 Şubat tarihindeki sınava ise 7. sınıf öğrenciler katılabildi.

Özel okulda okuyan burs alabilir mi?

ÖZEL OKUL ÖĞRENCİLERİ DEVLETE GEÇERSE BURS ALABİLİR – Özel okul öğrencileri İOKBS'ye başvurabilir; sınavı kazananlar MEB'e bağlı yurtiçindeki resmî (devlete ait), örgün okul/kurumlarda (ortaokul, imam hatip ortaokulları ile ortaöğretim kurumları) öğrenimlerine devam ederse bu haklarından yararlanabilir.
Özel lise seçerken nelere dikkat etmeliyiz?
Özel Okul Seçerken Nelere Dikkat Etmeli
Buna göre özel liseler 6 Haziran'da yapılacak 2021 LGS puanı sonuçlarına göre öğrenci kaydı yapacak. Geçtiğimiz yıl da aynı sistem uygulandığı için değişikliğe gidilmedi. Özel okullar Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından yapılacak Liselere Geçiş Sistemi (LGS) merkezi sınav sonucuna göre öğrenci alacak.

Uzaktan egitim ne zaman bitecek 2022?

Noter harci nedir?

1. Konular

1. 1.284.249
  2. Mesajlar

1. 1.670.716
  3. Kullanıcılar

1. 33.209
  4. Son üye

Geri
Üst Alt