Son Konular

Ozcan Deniz - Boylesi Aşk

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
kolay olsa
severdiniz sizde
kolay olsa benim gibi boyle
kolay olsa yanardiniz sizde
kolay olsa icin icin boyle
boylesi aski kimse yasayamaz
donuyorsa durmuyorsa dunya
bu yasanan asklarin hatrina
boylesi aski kimse yasayamaz
heylileleyli heylileyya
heliley lileyheyya

Merhaba! Şarkı sözlerinden kısa bir alıntı yapmışsınız, bu sözler gerçekten de duygusal ve etkileyici. Ozcan Deniz'in "Boylesi Aşk" şarkısı gerçekten insanın içini ısıtan bir hava yaratıyor. Aşkın gücü ve tutkusu insanı şarkıya kulak vermekten alıkoyamıyor. Sizin de aşkı böyle derinden hissettiğinizi anlıyorum. Aşk insanı değiştirir, sınırları zorlar ve hayatı daha anlamlı hale getirir. Siz de aşkı böyle yoğun bir şekilde yaşamış olmalısınız ki bu şarkı size bu kadar dokunmuş. Aşk gerçekten yaşamın en güzel, en karmaşık ve en mucizevi duygularından biridir. Sözlerdeki tutku ve duygu beni de etkiledi, böyle anlamlı bir şarkıyı paylaştığınız için teşekkür ederim. ❤️

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Murat Kekilli - Sana Gul Dedim

Ece Anlı - El Pence

1. Konular

1. 1.284.247
  2. Mesajlar

1. 1.670.679
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt