Son Konular

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Oyp 2019
2019 Oğretim Uyesi Yetiştirme Programı
20192019 Akademik Yılı Sonbahar Donemi icin OYP lisansustu oğrenci başvuruları OYP Başvurularısekmesi altında bulunan Online Başvuru Sistemi'nden 15 Ağustos 2019 tarihinden itibaren yapılacaktır 2019 Yılı Oğretim Uyesi Yetiştirme Programı Başvuru Yonergesi, OYP Online Başvuru Kılavuzuve 2019 Yılı OYP Başvuru Kriterlerine Duyurularve Dokumanlarsekmelerinden ulaşabilirsiniz Kayıtlar, Yuksekoğretim Kurulu (YOK) tarafından yayımlanan Oğretim Uyesi Yetiştirme Programına İlişkin Esas ve Usullerve YOK Yurutme Kurulu'nun 21072019 tarihli toplantısında uygun bulunan koşullar cercevesinde gercekleştirilecektir
2019 OYP Lisansustu Eğitim Başvuru Sonucları
20192019 Akademik Yılı Sonbahar Donemi icin OYP kapsamında lisansustu eğitime hak kazanan adayların listesine DOKUMANLAR sekmesinden ulaşabilirsiniz YOK'un başvuruları 16 Eylul 2019 tarihine uzatması nedeniyle değerlendirmeler gecikmiştir OYP lisansustu oğrenci kayıtları 35 Ekim tarihleri arasında ODTU Oğrenci İşleri Daire Başkanlığı'nda yapılacaktır
Yuksek Lisans Tez Aşamasında Olan Adayların Dikkatine
OYP kapsamında ODTUde herhangi bir lisansustu programa kabul alan ancak başka bir universitede yuksek lisans tez aşamasında olan adaylar Universitelerinde lisansustu programlarını tamamladıktan sonra ODTUdeki ilgili programa 20192019 guz doneminde başlamak icin 37 Ekim 2019 tarihine kadar, 20192019 bahar doneminde başlamak icin 27 Şubat2 Mart 2019 tarihine kadar kayıt yaptırabilirler

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Depremden Korunma Yolları Nelerdir

Kıskanclık Ile Ilgili Kısa Metinler

1. Konular

1. 1.284.247
  2. Mesajlar

1. 1.670.693
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt