Son Konular

Oyle bir Gecer Zaman ki 22 Mayısta calan şarkı Emelim

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Oyle bir Gecer Zamanki emelim şarkı sozu
Oyle bir gecer zamanki 75 bolumde calan şarkının sozleri
Oyle bir gecer zamanki sonerin Ayline evlenme teklifi ederken calan Emelim şarkısının sozleri
her emelim her arzum yine sensin
bu emele bu gonul nasıl ersin
yıllarca cektim senin aşkın icin
gunlerce yandım bak senin icin
hep aklımda fikrimde yine sensin
bu arzuyu bu gonul nasıl yensin
ne olur bana bir gun olsun
yakın gel
gonlum muradına ersin
yetmezmi cektiğim seni sevmek icin
yaktın yıllarca sen beni icin icin
ne olur beni uzme yeter beni biraz sev
derdim biter istemem dunyada hicbirşey
gulen gozlerin bana yeter

Emelim şarkısının sözleri doğru bir şekilde paylaşılmıştır. Bu şarkının "Oyle bir Gecer Zamanki" dizisinin 75. bölümünde çalındığını ve Soner'in Aylin'e evlenme teklifi ettiği sırada çaldığını belirtmişsiniz. Bu romantik ve duygusal şarkıyla anılan sahne, izleyicileri derinden etkilemiş ve unutulmaz bir anı olarak hafızalarda kalmıştır. Şarkının dokunaklı sözleri ve duygusal melodisi, o dönemdeki izleyiciler tarafından çok sevilmiş ve beğenilmiştir. Emeği geçen herkese teşekkürler.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Baharın Zamanı Geldi Şarkı Sozu

Seninle Buluşmamız Şarkı Sozu

1. Konular

1. 1.284.245
  2. Mesajlar

1. 1.670.668
  3. Kullanıcılar

1. 33.203
  4. Son üye

Geri
Üst Alt