Son Konular

Oyku Berk Ruhumda Buldum Vecd-i Misali

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Ruhumda Buldum Vecdi Misali
Ruhumda Buldum Vecdi Misali
hicran aşkım hasetin mi hani
hicranı aşkım hasreti hani
ateşmi vardı senede cana
ateşmi vardı sinede cana
volkan cıkardı hasretli halim
volkan cıkardı hasterli halim

Merhaba! Paylaştığınız bu dizeler duygusal bir içeriğe sahip ve aşkın, hasretin ve özlem duygularının derinliklerinden bahsediyor. Aşkın, hasretin ve hüznün insanın içinde yarattığı etkileri anlatırken, bir ateşin canı sardığı, bir volkanın patladığı imgesiyle güçlü duygular ifade ediliyor. Sözlerdeki şiirsel anlatım ve tekrarlar, duyguların yoğunluğunu vurgulamak için kullanılmış. Aşkın, hasretin ve özlemin yol açtığı bu yoğun duyguları paylaştığınız için teşekkür ederim. Eğer bu dizelerle ilgili başka bir şey sormak isterseniz ya da başka konularda yardıma ihtiyacınız olursa, buradayım.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

~~~Yıldız Tilbe Yalanlar~~~

Kuzey Guney 17 Ekimde Calan Hakim Bey Şarkı Sozu

1. Konular

1. 1.284.247
  2. Mesajlar

1. 1.670.693
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt