Editör
Efsanevi Üye
OTS nasıl ödenir?
OTS ile okul tarafından belirlenen ödeme planı çerçevesinde taksitler, velilerin hesaplarından okulun hesabına otomatik olarak geçmektedir. Okul ödemelerinde kolaylık ve rahatlık sağlayan OTS ile hesabınızda yeterli para bulunmasa bile ödemeleriniz sizin adınıza gerçekleştirilmektedir.
OTS işlemi nasıl yapılır?
Tüm şubelerimizden Okul Taksit Sistemi'ne başvuru yapabilirsiniz. OTS ile ilgili ayrıntılı bilgi ve başvuru için "Size En Yakın Şubelerimiz" den bizlere ulaşabilirsiniz. Başvuruda velilerimizin/öğrencilerimizin asgari KKB puanı, gelir belgesi beyanı gibi şartları sağlaması gerekmektedir.
Vakıfbank OTS ödemesi nasıl yapılır?
Vakıfbank OTS ödemesi nasıl yapılır?
Hesabı kredilendirilen velilerin, hesaplarında yeterli bakiye olmasa dahi okul taksitleri zamanında ödenir. Veliler, açtırdıkları Bankomat Hesapları ile, tüm bankacılık işlemlerini, şubelerimiz, 0850 222 0 724 Müşteri İletişim Merkezi, İnternet Bankacılığı ve ATM'lerimizden gerçekleştirebilirler.
Okul Tahsilat Sistemi Nedir?
Okul Tahsilat Sistemi Nedir?
Okul Tahsilat Sistemi Nedir? Eğitim sektöründe faaliyet gösteren özel okul ve üniversiteler ile bu okullarda eğitim gören öğrencilerin velilerine sunulan, okul taksitlerinin belirlenen ödeme planı çerçevesinde okulun hesabına otomatik olarak ödenmesini sağlayan bir hizmettir.
Medipol OTS hangi bankalar?
1 – Yapı Kredi Bankası Kredi Kartları ve World özellikli kartlar 2 – Denizbank Kredi Kartları ve Bonus özellikli kartlar, 3 – Türkiye İş Bankası Kredi Kartları ve Maximum özellikli kartlar, 4 – Halk Bankası Kredi Kartları ve Paraf özellikli kartlar, 5 – Akbank Kredi Kartları ve Axess özellikli kartlar, 6 – Finans Bank …
Medipol OTS nasıl yapılır?
Öğrencilerimiz, ön kayıt panelinin (https://mebis.medipol.edu.tr/kayitbasvurulari) son aşamasında yer alan çevrimiçi ödeme sistemini kullanarak internet üzerinden öğrenim ücretlerini taksitli (9 taksit) veya tek çekim olarak ödeyebilirler.
Denizbank OTS nedir?
Denizbank OTS nedir?
Belirlenen son ödeme gününe kadar öğrenim ücretlerinin taksit tutarları, kefil adına açılan Özel Kredili hesabınıza yatırılmadığı takdirde ya da yeterli bakiye olmadığı durumlarda banka, hesabınıza tanımlanan kredi limitini devreye alıp hesap sahibini kredilendirerek ödemeleri tamamlayacaktır.
VakıfBank harç yatırma nasıl yapılır?
VakıfBank harç yatırma nasıl yapılır?
VakıfBank Bankomat Kartı'nızla giriş yaptıktan sonra ana menüde, "Ödemeler/Kontör yükleme" menüsünün altında "Üniversite" işlemini seçip, üniversitenizin kodunu ve öğrenci/T.C. kimlik numaranızı girerek ödemenizi gerçekleştirebilirsiniz.
OTS nedir Ziraat?
Özel Okul Tahsilat Sistemi (OTS); eğitim sektöründe faaliyet gösteren özel okullar ve bu okullarda eğitim gören öğrenci velilerine yönelik bir Ziraat Bankası uygulamasıdır.
Medipol ödeme nasıl yapılır?
Öğrencilerimiz MEBİS otomasyon sisteminde ÖDEME İŞLEMLERİ ekranında yer alan çevrimiçi ödeme sistemini kullanarak internet üzerinden öğrenim ücretlerini kredi kartı ile taksitli olarak ödeyebilirler, yıllık ödemenin tamımın kredi kartından çekilip 9 taksite bölünmemesi halinde kayıt yenileme tamamlanmamış olur.
Medipol kac taksit?
Medipol kac taksit?
Özel okul öğretmenleri eğitim ödeneği alır mı?
Özel okul öğretmenleri eğitim ödeneği alır mı?
Öğretim yılına hazırlık ödeneği sosyal hak kapsamında olup, her yıl bütçe kanunlarıyla miktarı belirlenen bir alacak olmakla gerek 625 sayılı yasanın 33 ve gerek 5580 sayılı yasanın 9. maddesi hükümleri gereğince işveren tarafından özel okullarda görev yapan öğretmenlere işverenler tarafından ödenmelidir."