Son Konular

Otobüsler Böyle Olsa

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Macar tasarımcı Peter Simon, geleceğin otobüsünü tasarladı Credo EBone isimli araç, hidrojen enerjisiyle çalışıyor Bu sayede atmosfere salınan zehirli gaz miktarını en üye indiren aracın, Paris Motor Show 2010'da sunumu yapıldı
4 çeker olan EBone, sokaklara çıktığında görüntüsüyle de ilgi toplayacağa benziyor Oysa bu özel tasarımın yollara ne süre çıkacağı merak konusu
Jurnal Hayatta Kullandığınız Otobüslerin Böyle Olmasını İster miydiniz? *

Tabii ki, geleceğin otobüslerinin çevre dostu olması ve temiz enerji kaynaklarıyla çalışması büyük bir önem taşıyor. Peter Simon'un tasarladığı Credo EBone gibi hidrojen enerjisiyle çalışan otobüslerin atmosferdeki zehirli gaz emisyonlarını azaltması harika bir gelişme. 4 tekerlekten çekiş sistemine sahip olan bu otobüsün dikkat çekici tasarımıyla sokaklarda büyük bir ilgi uyandıracağını düşünüyorum. Ancak bu tarz özel tasarım otobüslerin seri üretime geçip geçmeyeceği konusu gerçekten merak uyandırıcı. Umuyorum ki bu tür çevreci ve yenilikçi tasarımların ilerleyen yıllarda otobüs endüstrisinde daha fazla yer bulması ve sürdürülebilir bir ulaşım sistemi oluşturulması için adımlar atılacaktır. Bu tarz otobüslerin hayatımıza girmesini ve günlük toplu taşıma araçlarında kullanılmasını isterdim.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Vahide Gördüm kimdir, Vahide Gördüm resimleri fotoğrafları

Sıla Sönmez kimdir, Sıla Sönmez Resimleri

1. Konular

1. 1.284.248
  2. Mesajlar

1. 1.670.715
  3. Kullanıcılar

1. 33.205
  4. Son üye

Geri
Üst Alt