- Web sitesi
- forumdaslar.com
- Tuttuğu Takım
-
Beşiktaş
- Meslek
- Webmaster
- @FORUMDASLAR
OSB Teknik Koleji hangi bolumler var?
Alanlarımız
ASO Teknik Koleji paralı mı?
Okulumuz özel bir okul olmasına rağmen öğrencilerimiz eğitim ve öğretim için hiçbir ücret ödemeden tam burslu olarak okumaktadır. Öğrencilerimizin öğle yemekleri ücretsizdir. Yemek ücretleri Ankara Sanayi Odası Eğitim Vakfı tarafından karşılanmaktadır.
Dostek koleji kaç puanla alıyor?
DOSTEK Kolejinde vakıf ile birlikte çıtanın yükseltildiğini vurgulayan Öztekin, "Yeni dönemle birlikte aileler çocuklarını isteyerek okulumuza getiriyor. 255 ile 430 puan arasında öğrenci kabul ettik. Önümüzdeki eğitim öğretim yılında bu çıtayı daha da yükselteceğiz.
Kayseri OSB Teknik Koleji Müdürü kimdir?
Özel Kayseri OSB Teknik Koleji Müdürü Sayın Durmuş PAYAS, İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ayhan TELTİK'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Denizli Organize Sanayi Bölgesi hangi ilçede?
Denizli Organize Sanayi Bölgesi 37.811020 enlem ve 29.246607 boylamda yer almaktadır. Honaz ilçesine bağlıdır. Denizli Organize Sanayi Bölgesi haritası Denizli ili içinde nerede olduğu harita merkezinde gösterilmektedir. Denizli Organize Sanayi Bölgesi posta kodu 20330.
ASO Teknik Koleji müdür?
ASO Teknik Koleji Müdürü Refik Sargın, ASO Başkanı Nurettin Özdebir, ASO 1. OSB Başkanı Niyazi Akdaş ve ASOSEM Müdürü Ruhi Kılıç, Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürü Dr. Muammer Yıldız'ı ziyaret ederek ASO Teknik Koleji'nin akademik faaliyetleriyle ilgili bilgi verdi.
MESLEKİ ALANLAR VE DALLARI ELEKTRİK-ELEKTRONİK TEKNOLOJİSİ ALANI DALLARI
Dostek Koleji hangi bolumler var?
Elektrik – Elektronik Teknolojisi, Endüstriyel Otomasyon Teknolojisi, Makine Teknolojisi, Tekstil Teknolojisi ve Moda Tasarım olmak üzere beş farklı alan olup bu alanlarda eğitim öğretim hizmeti devam etmektedir.
Denizli 4 Sanayi nerede?
Bozburun Mahallesi'ndeki Ahmet Nazif Zorlu Sanayi Sitesi'nin yanında kurulması planlanan 4. Sanayi Sitesi, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığınca rezerv alanı ilan edilen alan üzerinde yükselecek.
Denizlide hangi fabrikalar var?
Abalıoğlu Tekstil San. A.Ş.
Ankara kapasite raporu nasıl alınır?
ANKARA SANAYİ ODASI KAPASİTE RAPORU ÜCRETİ 800 TL'dir. EFT/havale yoluyla ödenebilir. Ayrıntılı bilgi Belge Hizmetleri Müdürlüğü yetkililerinden 0312 417 12 00 / 1119 – 1108 – 1123 numaralı telefon ile temin edilebilmektedir.
Teknokent Koleji amacı nedir?
İnovatif ve yenilikçi bir eğitim anlayışından hareketle ALTINKÜRE TEKNOKENT KOLEJİ, yenilikçi eğitim programlarıyla öğrencilerini hayata hazırlar. Dünya ölçeğinde eğitime yön verme vizyonuyla Endüstri4.0 temelli teknoloji, yazılım ve proje ağırlıklı, bilimsel odaklı eğitim anlayışıyla eğitim programları geliştirir.