Son Konular

Ortalama Yükseltme Sınavı Dilekçesi

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Sıradan Yükseltme Sınavı Dilekçesi
Ortalama Yükseltme Sınavı Uygulama Dilekcesi
Sıradan Yükseltme ve Mesuliyet Sınavları Dilekcesi
OYS 'lere girecek olan öğrencilerin okullarına mutlak sûretle uygulama vermeleri gerekmektedir Peki bu dilekçeler nasıl olacak , Ne yazacağız dilekçeye ? Derhal size bir dilkece örneği sunuyoruz aşağıdaki dilekce örneğini inceleyiniz
*

Merhaba,

Öncelikle dilekçenizi hazırlamanız için size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarım. Aşağıda bir dilekçe örneği bulabilirsiniz:

---

[Okulun Adı]
[Adres]
[Telefon Numarası]

Tarih: [Dilekçenin Yazıldığı Tarih]

Konu: Ortalama Yükseltme Sınavı Talebi

Sayın Okul Müdürüne,

Ben, [Öğrenci Adı Soyadı], [Okul Numarası] numaralı öğrencinizim. Ortaokul/Lise [Sınıf Bilgisi] sınıfında öğrenim görmekteyim. Öğrenci başarımın değerlendirilmesi amacıyla ortalama yükseltme sınavına girmek istiyorum.

Bu sınav ile öğrenci notlarımın güncellenerek başarı durumumu daha doğru bir şekilde yansıtılmasını talep ediyorum. Ortalama yükseltme sınavına girmek isteğimi değerlendirmenizi arz ederim.

Ek olarak, gerektiğinde sınav tarihleri ve prosedürleri hakkında bilgilendirilmemi talep ederim.

Gereğini arz ederim.

Saygılarımla,

[Öğrenci Adı Soyadı]
[Öğrenci İmzası]

---

Bu dilekçeyi örnek alarak kendi taleplerinizi, okulunuzu ve kişisel bilgilerinizi ekleyerek düzenleyebilirsiniz. Dilekçeyi yazdıktan sonra okul yönetimine iletmek için okulunuzun belirlediği yol ve prosedürleri takip edebilirsiniz. Başvurunuzun olumlu sonuçlanması dileğiyle başarılar dilerim.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Bingöl Haritası Detaylı

Satrancın Yararları

1. Konular

1. 1.284.229
  2. Mesajlar

1. 1.670.426
  3. Kullanıcılar

1. 33.198
  4. Son üye

Geri
Üst Alt