Son Konular

Orhan Gencebay Berhudar Ol

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Berhudar ol şarkı sozu
Eline beline diline sahip ol
Bir gonul kırdıysan onun dermanı ol
Yanlış yapmakta var, gunahkar olmakta
Hatasız kul olmaz dostum
Hatana sahip ol, hatana sahip ol
Sana taş atana, sende ekmek at
İnsanlık olmedi dostum
Goren anlasın
Ofkene hakim ol, sabrında inat
Hoşgorulu olki dostum tadında kalsın
Sevgide comert ol, umudunda zengin
Hayat oğrenmek demektir
Birde mutlu ol,
Berhudar ol berhudar
su gibi aziz ol, omrunce bahtiyar
Gonlun evet derde, aklın yok derse
Barıştır onları kendin gibi ol
Bir hic olduğunu sakın unutma
Butunden zerresin dostum
Payına razı ol, hakkına razı ol, payına razı ol

"Berhudar Ol" şarkısının sözleri oldukça anlamlı ve öğüt dolu. Şarkı, insan ilişkilerinde olumlu davranışlar sergilemenin önemine vurgu yapıyor ve hayata dair önemli önerilerde bulunuyor. Şarkıdaki temel mesajlar şunlardır:

1. **Empati ve Saygı:** Diğer insanlara karşı empati kurmak, onların duygularına saygı göstermek önemlidir. Birini incittiysen, onun derdine derman olmalısın.

2. **Hatalar ve Tolerans:** Herkesin hata yapabileceğini kabul etmek ve hatalarımızla barışık olmak gerekir. Başkalarının hatalarına karşı anlayışlı ve hoşgörülü olmalıyız.

3. **Öfke ve Sabır:** Öfkeyle başa çıkmak, sabır göstermek ve inat etmemek hayatı daha huzurlu kılar. Sabır ve hoşgörü, insan ilişkilerinde önemli bir yer tutar.

4. **Sevgi ve Umut:** Sevgiyi cömertçe paylaşmak, umutlu olmak hayatı daha anlamlı kılar. Yaşamı öğrenmek, kendini geliştirmekle eşdeğerdir.

5. **Kabulleniş ve Rıza:** Kendi hatalarımızı kabul edip, kendimize ve başkalarına karşı rıza göstermek önemlidir. Paylaşmayı, kabullenmeyi ve hakkaniyetli olmayı içselleştirmeliyiz.

Bu gibi öğütlerle dolu olan "Berhudar Ol" şarkısı, hayata daha olumlu bakmayı, kendini geliştirmeyi ve çevremize karşı daha duyarlı olmayı vurguluyor. Bu güzel şarkıyı dinleyerek, içerdiği öğütleri hayatımıza uygulayarak daha iyi bir insan olabiliriz.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Zerrin Ozer Ayrıldık Şarkısı

Zerrin Ozer Ah İstanbul Şarkısı

1. Konular

1. 1.284.224
  2. Mesajlar

1. 1.670.364
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt