Modoratör
Efsanevi Üye
Organizatörlük mesleği nedir?
Organizatör; konser, sergi, seminer, konferans, lansman, festival gibi çeşitli etkinlikleri planlayan ve organize eden kişidir. Kamu ve özel sektör için veya bireysel hizmet verir. Kısıtlı zaman içinde organizasyonun, dekor, catering, eğlence, ulaşım, lokasyon, davetli listesi, ekipman gibi ayrıntılarını yönetir.
Organizatör olmak için hangi bölüm okunmalı?
Organizatör olmak için hangi bölüm okunmalı?
Yönetim ve Organizasyon Bölümü eğitim kalitesi olarak hem yerel hem de uluslararası tanınırlığı ve bilinirliği ve saygınlığı olan bir bölümdür.
Organizasyon şirketi kurmak için ne kadar sermaye gerekli?
Yaklaşık olarak 45,000 TL – 50.000 TL yatırım yaparak organizasyon firması kuranlar bu paraları boşa gidecek ve çöp olacaktır. Ciddi bir düğün organizasyon firması deposu kurmak için en az 1 Milyon dolar gibi bir paraya ihtiyaç vardır.
Organizasyoncu nasıl olunur?
Organizasyoncu nasıl olunur?
Organizatör Nasıl Olunur? Organizatör olabilmek için, herhangi bir resmî eğitim almanız gerekmiyor. Fakat işinizi profesyonel bir şekilde yapabilmek için çeşitli etkinliklerin sertifikalarını, etkinlik ve yönetim sertifikalarını almanız gerekebilir.
Organizasyoncular ne iş yapar?
Kongre, panel, davet, düğün, toplantı, seyahat gibi ulusal ve bölgesel her türlü organizasyonu düzenlemek için proje geliştirme, mekan düzenleme, tasarlama, araştırma, planlama, tanıtım, uygulama ve değerlendirme aşamalarında, yardımcı hizmetlerin temin edilmesinde görev alabilecek nitelikli kişidir.
Düğün çeşitleri nelerdir?
Düğün çeşitleri nelerdir?
İncele, seçimini yap.
- Kır Düğünü Organizasyonu. İlkbahar ve yaz aylarının güzel havasını düğününe taşımak isteyen çiftlerin tercihi kır düğünleri oluyor.
- Kumsal Düğünü Organizasyonu. Deniz-kum-güneş…
- Havuz Başı Düğün Organizasyonu.
- Tekne Düğünü Organizasyonu.
Düğün organizasyon yapan kişiye ne denir?
Organizasyon Sorumlusu kongre, panel, davet, düğün, toplantı, seyahat gibi ulusal ve bölgesel her türlü organizasyonu düzenlemek için proje geliştirme, mekân düzenleme, tasarlama, araştırma, planlama, tanıtım, uygulama ve değerlendirme aşamalarında, yardımcı hizmetlerin temin edilmesinde görev alabilecek kişidir.
Organizasyon işi için ne kadar para lazım?
Organizasyon işi için ne kadar para lazım?
Konserlerde nasıl görevli olunur?
Nasıl Etkinlik ve Organizasyon Sorumlusu Olunur? Etkinlik ve organizasyon sorumlusu olmak için, üniversitelerin dört yıllık eğitim veren İktisat, İşletme, Pazarlama ve ilgili bölümlerinden lisans derecesi ile mezun olma şartı bulunmaktadır.