Son Konular

Ordu Milli Egitim Muduru Kimdir?

Modoratör

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0

Ordu Millî Eğitim Müdürü Kimdir?

Millî Eğitim Bakanlığımızca Ordu İl Millî Eğitim Müdürü olarak görevlendirilen Mehmet Fatih VARGELOĞLU, 04.05.2020 tarihi itibariyle görevine başlamıştır.

Irfan Zeki Er kimdir?

Irfan Zeki Er kimdir?
2014 yılında Arhavi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde görevlendirilen İrfan Zeki Er, 2015 yılında Başiskele'ye ilçe milli eğitim müdürü olarak atandı. Ancak eski ilçe milli eğitim müdürü Cemil Akkaya'nın aldığı göreve iade kararı nedeniyle İzmit İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne şube müdürü olarak kaydırıldı.

Mustafa Akhan nereli?

1976 Trabzon Of doğumludur. İlk öğrenimini Of'un Balaban beldesinde tamamladıktan sonra İstanbul'da Bayrampaşa Yeşil Cami Kuran Kursunda hafızlık, klasik Arapça ve medrese eğitimi aldı.

Levent Özil Kaç Yaşında?

Levent Özil Kaç Yaşında?
1974 Tosya/Kastamonu doğumlu olan Levent ÖZİL ilkokul ve ortaokulu Tosya'da, liseyi Bolu Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesinde tamamladı. Yükseköğrenimini Gazi Üniversitesi Ticaret ve Turizm Eğitim Fakültesinde, Yüksek Lisansını Gazi Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Rekreasyon Yönetimi alanında yaptı.

MEB Destek Hizmetleri Daire Başkanı kim?

Personel & İletişim
Daire Başkanı | : | Harun KARCI
Sekreter | : | Nermin KARLi
Telefon | : | 413 19 21
Adres | : | Atatürk Bulvarı No:98 Kat:8 A Blok Bakanlıklar/ANKARA
Faks | : | 425 58 86

Istanbul il Milli Eğitim Müdürü kim olacak?

Istanbul il Milli Eğitim Müdürü kim olacak?
İstanbul İl Miilli Eğitim Müdürü Levent YAZICI'nın Personel Genel Müdürü olmasının ardından boşalan İstanbul İl Müdürlüğüne uzun süredir burası için çalışmalar yapan Ömer YAHŞİ getirildi. Milli Eğitim Bakanı Ziya SELÇUKun özel kalemi iken Hamza AYDOĞDUdan boşalan yere Ömer İNAN görevlendirilmişti.

Akgün Otel sahibi nereli?

nihat akgün, 1953 yılında elazığ'da doğmuştur. mafya babası ve iş adamı'dır. elazığspor yönetiminde görev alan talat akgün'ün öz kardeşidir, alaattin çakıcı'nın yakın dostudur. eğitim hayatı oldukça başarılı geçen nihat akgün, lise yıllarında güreş sporuyla ilgilendi, lisans eğitimini avusturya'da tamamladı.

Ordu Millî Eğitim Müdürü olarak görev yapan Mehmet Fatih Vargeloğlu, 4 Mayıs 2020 tarihinde göreve başlamıştır. Özgeçmişi ve eğitim geçmişi hakkında detaylı bilgiye ulaşmak için ilgili resmi kaynaklardan bilgi alabilirsiniz.

Arhavi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nde görev yapmış olan İrfan Zeki Er, daha sonra Başiskele ve İzmit ilçelerinde de görev almıştır. Detaylı bilgi ve güncel durumu hakkında resmi kaynaklardan bilgi alabilirsiniz.

Trabzon doğumlu olan Mustafa Akhan'ın eğitim geçmişi ve başarıları hakkında bilgi verilmiştir. Of doğumlu olan Akhan'ın kariyeri ile ilgili daha fazla detayı resmi kaynaklardan öğrenebilirsiniz.

Levent Özil'in yaşamı ve eğitim geçmişi hakkında bilgi verilmiştir. Kastamonu doğumlu olan Özil'in Gazi Üniversitesi'nde eğitim aldığı belirtilmiş. Daha fazla bilgi için resmi kaynaklara başvurabilirsiniz.

MEB Destek Hizmetleri Daire Başkanı Harun Karcı olarak belirtilmiştir. İletişim bilgileri ve diğer detaylar da paylaşılmıştır.

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü pozisyonuna getirilen Ömer Yahşi hakkında bilgi verilmiştir. Önceki müdür Levent Yazıcı'nın yerine atanmıştır. Haberin kaynağını doğrulamak ve detaylı bilgi almak için resmi kaynaklara başvurabilirsiniz.

Nihat Akgün hakkında verilen bilgilerde Elazığ doğumlu olduğu ve mafya babası olduğu belirtilmiştir. Eğitim hayatı ve diğer detayları hakkında daha fazla bilgi edinmek için resmi kaynaklara başvurabilirsiniz.

16 Agustos 2021 okullar acilacak mi?

TOKI 3 arti 1 pesinat ne kadar?

1. Konular

1. 1.284.248
  2. Mesajlar

1. 1.670.715
  3. Kullanıcılar

1. 33.208
  4. Son üye

Geri
Üst Alt