Editör
Efsanevi Üye
Opet sahibi kim nereli?
OPET Fikret Öztürk kimdir Haberi Opet Yönetim Kurulu Kurucu Başkanı Fikret Öztürk, 1949 yılında Nizip'te doğdu. İlkokulu Nizip'te bitirdi ve Yatılı Öğretmen Okulu sınavını kazanarak, Haruniye İlköğretmen Okulu'na girdi.
Petrol Ofisi eski sahibi kimdir?
24 Temmuz 2000'de şirket özelleştirildi ve ilk aşamada hisselerinin Q'i İŞ-Doğan Petrol Yatırımları A.Ş.'ye devredildi. Doğan Holding Ağustos 2005'te Türkiye İş Bankası hisselerini devraldı. 13 Mart 2006'da Avusturya petrol şirketi OMV hisselerin 4'ünü 1.054 milyar $ karşılığında satın aldı.
Petrol fiyatlarını kim belirliyor?
Petrol fiyatlarını kim belirliyor?
Temin fiyatı üzerine dağıtım şirketi marjı ve ürün servis ücreti eklenerek dağıtım şirketinin tüm depolar için satış fiyatları belirlenir. Bu marj, dağıtım şirketleri tarafından ürün maliyetleri, yapılan yeni istasyon yatırımları, mevcut istasyonların yenilenmesi, pazarlama ve çeşitli faaliyetler için ayrılan paydır.
Benzin istasyonlarını kim denetler?
Benzin istasyonunu kimler denetleyebilir? Ruhsatlı bir akaryakıt istasyonu yılda en az bir kere denetimden geçiyor. Denetim yetkisine sahip birimler şunlar: Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Ruhsat ve Denetim, Zabıta, Çevre Koruma ve Kontrol, Sağlık, İtfaiye ile İSKİ genel müdürlükleri.
Fikret Öztürk aslen nereli?
NizipFikret Öztürk/Doğum yeri
OPET sahibi ortakları kimler?
OPET sahibi ortakları kimler?
Yönetim Kurulu
- Fikret ÖZTÜRK. Yönetim Kurulu Kurucu Başkanı
- Ali Y. KOÇ Yönetim Kurulu Başkan Vekili.
- Nurten ÖZTÜRK. Yönetim Kurulu Kurucu Üyesi.
- Ufuk ÖZTÜRK. Yönetim Kurulu Üyesi.
- Ömer M. KOÇ Yönetim Kurulu Üyesi.
- Levent ÇAKIROĞLU. Yönetim Kurulu Üyesi.
- Filiz ÖZTÜRK. Yönetim Kurulu Üyesi.
- Yağız EYÜBOĞLU. Yönetim Kurulu Üyesi.
Vitol Group kimin?
Vitol Group Henk Viëtor ve Jacques Detiger tarafından 1966 yılında Rotterdam'da kurulan Hollandalı bir enerji ve emtia ticaret şirketidir.
BPET kime ait?
bpet
bpet logosu
Slogan | Dost kapınız
Kilit kişiler | M.Selahattin Balkan M.Ali Balkan
Bölümleri | Eragaz LPG dağıtım Trigon Teknoloji
Sahibi | M.Selahattin Balkan
1 varil kaç litredir?
1 varil kaç litredir?
Türkçede ticari anlam dışında kısa olarak 1 bbl´e varil denir, aynı anda yaklaşık 159 litre kastedilir. Standart bbl´in hacmi daima 42 U.S. gallon´udur veya metrik hesap üzerinde 158.987 litredir. 1 Mbbl 1000 bbl, 1 MMbbl ise 1.000.000 bbl´dir.
EPDK nereye bağlı?
Kurum, kamu tüzel kişiliğini haiz olup idari ve mali özerkliğe sahiptir. İlişkili olduğu Bakanlık, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı (Bakanlık)'dır. Kurumun merkezi Ankara'dadır; taşra teşkilatı yoktur. Kurum, dağıtım bölgelerinde müşteri ilişkilerini sağlamak amacıyla irtibat büroları kurabilmektedir.
Benzin istasyonu kime şikayet edilir?
0800 211 0229 / 0555 675 5555. www.petrolofisi.com.tr.[email protected].
Alo 130 nedir?
Alo 130 nedir?
Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı sorumluluğunda bulunan sanayi ürünlerine ilişkin ihbar ve şikayetlerin Türkiye'nin her yerinden doğrudan ilgili birimlere yapılabilmesini sağlayan Alo 130 Ürün Güvenliği İhbar ve Şikâyet Hattı aktif olarak hizmet veriyor.