Editör
Efsanevi Üye
Opera eklentiler nerede Android?
Öncelikle eklentilerin Opera'da nerede olduğunu öğrenelim. Eklentiler bölümüne gidebilmek için tarayıcı menüsünü açın ve «Diğer araçlar»a gidin ve ardından «Geliştirici menüsünü göster»e tıklayın. Gördüğünüz gibi, bundan sonra tarayıcının ana menüsünde "Geliştirici" öğesi belirir.
Opera eklentiler nasıl kaldırılır?
Bunu yapmak için tarayıcınızın adres çubuğuna "opera: plugins" ifadesini yazmanız ve adım atmanız yeterlidir. Bundan sonra eklenti yönetimi bölümüne geliyoruz. Gördüğünüz gibi her eklentinin adının altında "Devre Dışı Bırak" adında bir buton var. Bir eklentiyi devre dışı bırakmak için üzerine tıklamanız yeterlidir.
Opera video indirme eklentisi nasıl kullanılır?
Opera video indirme eklentisi nasıl kullanılır?
Bunun için görüntünün üzerine birkaç saniye basılı tutabilir ya da sağ üst köşesindeki simgeden faydalanabilirsiniz. Her iki yöntemde de açılacak pencerede videonun kaydedileceği dosya konumunu seçerek "Kaydet" butonuna tıklamanız yeterli.
Eklenti nasıl yapılır?
Eklenti nasıl yapılır?
Adım: Uygulama veya uzantıyı oluşturun Bilgisayarda, uygulama veya uzantı dosyaları için bir klasör oluşturun. Oluşturduğunuz klasöre uygulama veya uzantı ile aynı adı verin. Manifest dosyasını oluşturun. Bir metin düzenleyici kullanarak JavaScript® Object Notation (JSON) dosyası oluşturun.
Opera uzantılar nasıl açılır?
Opera'da https://chrome.google.com/webstore/search/translate sayfasına girerek Chorome mağazasını açın.
- Adım. Yüklemek istediğiniz eklentiyi bulup sağdaki "Opera'a ekle" butonuna basın.
- Adım. Opera Uzantılar bölümünden eklentiyi etkinleştirin. Eklenen uzantılar siz yükle yapmadıkça aktifleşmemektedir.
Opera sol menü nasıl açılır?
sol üstte opera yazan yere tıkla. sol üstte opera yazan yere tıkla. sol üstte opera yazan yere tıkla.
Opera video indirme nasıl yapılır?
Opera video indirme nasıl yapılır?
Opera Mini ile kolayca video indirin! Video indirme işlemi ise oldukça basit. Kullanıcıların tek yapması gereken ilgili videonun başlat tuşuna basmak ve daha sonra videonun indirileceği klasörü seçmek. Ayrıca videonun sağ üst tarafında bulunan "indir" seçeneği de kullanılabilir durumda.
Opera da geçmiş nerede?
Opera da geçmiş nerede?
Opera: Ctrl + H kısayolu Opera web geçmişinizi görüntülemenizi sağlar. Geçmiş listesi, Geçmiş adlı yeni bir sekmede görünür. Mobil uygulamayı kullanıyorsanız, alttaki Opera menüsü simgesine dokunun ve ardından Geçmiş'i seçin.