- Web sitesi
- forumdaslar.com
- Tuttuğu Takım
-
Beşiktaş
- Meslek
- Webmaster
- @FORUMDASLAR
ONVO hangi markaya ait?
Onvo Hakkında Onvo TV kimin diye bakıldığı zamanda da Mehmet Atmaca tarafından kurulan şirket, yerli bir marka olarak TV sektöründe faaliyet gösteriyor. Bu açıdan Mehmet Atmaca Bilişim A.Ş. bünyesinde bulunan Onvo, son teknolojiyi takip ederek önemli bir yerli marka olma amacında.
Nordmende kime ait?
Nordmende markası KAL Grubu tarafından, Eylül 2008 yılında İrlanda'da yeniden hizmete girdi. 1970'li ve 1980'li yıllarda İrlanda'da üretim yapan ve başarılı bir dönem geçiren Nordmende İrlanda'da geçmişte kazandığı saygınlığına güvenerek yeniden beyaz eşya ürünleri üretmeye başlamıştır.
Dijitsu TV hangi markaya ait?
Dijitsu TV hangi markaya ait?
Dijitsu Tv markası, 1996 tarihinde İstanbul'da kurulmuş olan bir markadır. Türkiye içerisinde önemli bir konuma sahip olmaktadır. Dijitsu Tv Markasının Sahibi Kimdir? Dijitsu Tv markası, 1996 tarihinde İstanbul'da kurulmuştur ve 2012 tarihinde ise Kent Dış Ticaret tarafından satın alınmış olan bir firmadır.
ONVO tv kumandası hangi markanın yan ürünü?
Onvo, 2018 yılında Mehmet Atmaca tarafından kurulan Mehmet Atmaca Bilişim A.Ş. bünyesindeki televizyon markasıdır.
AWOX tv hangi markanın yan ürünü?
Awox bir Can Holding kuruluşudur. — Dayanıklı tüketim ve tüketici elektroniği sektörlerinde üretim, pazarlama ve satış sonrası destek hizmetleriyle faaliyet gösteren Awox yaklaşık 3.500 çalışanı ile merkezi Türkiye olmakla birlikte dünya çapında toplam 6 tane üretim tesisine sahiptir.
Dijitsu yetkili servisi kim?
Dijitsu yetkili servisi kim?
Dijitsu müşteri hizmetleri telefon numarası 444 9 774 ve 0850 219 69 69. Bu numaraları arayarak yukarıda yazan tüm konular hakkında destek alın. 7/24 aktif olan bu hatta dilediğiniz zaman ulaşım sağlayın. Gerekirse adrese servis yönlendirilip size yardımcı olunur.
AXEN kime ait?
Atmaca Elektronik A.Ş.
ONVO ne demek?
onvo, süper lig'de düşmeme mücadelesi veren ankaragücü'ne göğüs sponsoru olmuş. büyükçekmece-istanbul merkezli yerli televizyon üreticisi mehmet atmaca elektronik'in kendi yarattığı bir markaymış. a101 aktüelindeki modelini merak ettiğim marka. iyi gibi görünüyor ama markanın kendisi bir soru işareti.
QUAX tv kim üretiyor?
QUAX tv kim üretiyor?
Quax Hangi Ülkenin Markasıdır Quax, 1990 yılında kurulan Quax NV bünyesindeki bebek ve çocuk mobilyaları markasıdır.