- Web sitesi
- forumdaslar.com
- Tuttuğu Takım
-
Beşiktaş
- Meslek
- Webmaster
- @FORUMDASLAR
Onur öğrencisi ne demek?
Derslerini ve tezini/bitirme projesini başarıyla tamamlayanlardan; genel not ortalaması 3,50-3,75 arasında olanlar onur öğrencisi, 3,76-4,00 arasında olanlar ise yüksek onur öğrencisi sayılır. Bu öğrencilerin listesi enstitü müdürlüğü tarafından her eğitim öğretim yılı sonunda ilan edilir.
Üniversite onur belgesi kaç puanla alınır?
Üniversite onur belgesi kaç puanla alınır?
1. Kimler Onur Belgesi alabilir? * Normal öğrenim süreleri dikkate alınarak, yaz öğretimi hariç, güz ve bahar dönemi sonunda, o döneme ait not ortalaması 3.00–3.49 olanlar onur öğrencisi sayılır.
Bulundukları yarıyıl sonu itibarıyla bütün derslerini almış, başarmış ve disiplin cezası almamış öğrencilerden, AGNO'su 3,00-3,49 arasında olanlar yarıyıl onur öğrencisi; 3,50-4,00 arasında olanlar yarıyıl yüksek onur öğrencisi sayılır.
Onur ve yüksek onur belgesi ne zaman verilir?
Evet verilmektedir. Derslerini ve tezini/bitirme projesini başarıyla tamamlayanlardan; genel not ortalaması 3,50-3,75 arasında olanlar onur öğrencisi, 3,76-4,00 arasında olanlar ise yüksek onur öğrencisi sayılır. Bu öğrencilerin listesi enstitü müdürlüğü tarafından her eğitim öğretim yılı sonunda ilan edilir.
Üniversite BL ne demek?
Üniversite BL ne demek?
2) BL – başarılı harf notu; kredisiz ders, seminer ve tez çalışmalarını başarıyla tamamlayan öğrencilere verilir. 3) BZ – başarısız harf notu; kredisiz ders, seminer ve tez çalışmalarında başarısızlık durumunda verilir.
Onur derecesi ile mezun olmak ne demek?
Önlisans/lisans öğrenimini tamamlayan ve GANO'su 3,00 ile 3,49 arasında olan öğrenciler, onur öğrencisi; GANO'su 3,50 veya üstü olan öğrenciler ise yüksek onur öğrencisi olarak mezun olurlar.
Onur yüksek onur belgesi ne işe yarar?
Onur yüksek onur belgesi ne işe yarar?
4 üzerinden ortalamanın hesaplandığı bazı üniversitelerde dönem ortalaması 3,5-4 arası olan öğrencilere verilen belge. anadolu üniversitesinin verdiğinin manevi değeri vardır kanımca yoksa işe girerken filan fayda sağlayacak olsa microsoft publisherda aynısı yapılabilir.
Diplomada onur belgesi nasıl alınır?
Dönem not ortalaması 3,00 ile 3,49 arasında olan öğrenciler onur öğrencisi, 3,50 ile 4,00 arasında olan öğrenciler yüksek onur öğrencisi sayılırlar ve bu durum "MEZUNİYET" işlemleri sonrasında Transkript belgesinde belirtilir.
Bl ile geçmek ne demek?
Bl ile geçmek ne demek?
2) BL (başarılı) notu; ortalamaya katılmayan ve kredisiz derslerden başarılı öğrencilere verilir. 3) BZ (başarısız) notu; ortalamaya katılmayan ve kredisiz derslerden başarısız veya devamsız öğrencilere verilir.
Onur belgesi üniversite puanını etkiler mi?
Belirlenen davranışlar okul yönetimince onur kurulu ile okul öğrenci ödül ve disiplin kuruluna bildirilir. Onur belgesinin üniversite sınavında herhangi bir katkısı bulunmamaktadır.
Onur belgesi ne ise yarar universite?
Onur belgesi ne ise yarar universite?
Öğrenciler, okullarda verilen onur belgesi, takdir ve teşekkür belgeleri ile ilgili araştırma yapıyor. Onur belgesi; örnek davranış sergileyen, yardım amacıyla yürütülen toplum hizmetlerinde görev alan öğrencilere verilmektedir.
Lise de onur belgesi nasıl alınır?
Onur belgesini almak isteyen öğrenciler, okulunda başarılı bir öğrencilik hayatı geçirmesi gerekiyor. Hem başarılı hem de örnek olacak davranışlar yapması, onur belgesi alınması konusunda etkilidir. Onur belgesi her öğrenciye verilen belge türleri değildir.
Lise onur belgesi ne işe yarar?
Lise onur belgesi ne işe yarar?
Onur belgesi görgü kurallarına uyan, trafik kurallarına uymada örnek davranışlarda bulunan ve bilişim araçlarını en iyi şekilde kullanan öğrencilere verir.