Modoratör
Efsanevi Üye
Onur belgesi kaçıncı sınıfta verilir?
Onur belgesi, öğrencinin ödül ve disiplin kurulu not şartına bağlı kalmadan yer aldığı sosyal etkinlikler ve sergilediği davranışlara bakılarak okul yönetimince verilir. Onur belgesi ilköğretim ve lise öğrencilerine başarıları karşılığında verilen bir belgedir.
Onur belgesi 6 sınıfta alınır mı?
Onur belgesi görgü kurallarına uyan, trafik kurallarına uymada örnek davranışlarda bulunan ve bilişim araçlarını en iyi şekilde kullanan öğrencilere verir. Onur belgesini almaya hak kazanan öğrenciler, yılsonunda onur belgelerini alabilir.
Lisede onur belgesi ne zaman verilir?
Lisede onur belgesi ne zaman verilir?
ONUR BELGESİ KİMLERE VERİLİR
Onur belgesi YKS yi etkiler mi?
Onur belgesi YKS yi etkiler mi?
Belirlenen davranışlar okul yönetimince onur kurulu ile okul öğrenci ödül ve disiplin kuruluna bildirilir. Onur belgesinin üniversite sınavında herhangi bir katkısı bulunmamaktadır.
6 sınıf onur belgesi nasıl alınır?
7 sınıfta onur belgesi nasıl alınır?
Onur belgesini almak isteyen öğrenciler, okulunda başarılı bir öğrencilik hayatı geçirmesi gerekiyor. Hem başarılı hem de örnek olacak davranışlar yapması, onur belgesi alınması konusunda etkilidir. Onur belgesi her öğrenciye verilen belge türleri değildir. Onur belgesinde başarılı olmak yeterli olmuyor.
Onur belgesi almak için devamsızlık kaç gün?
Onur belgesi almak için devamsızlık kaç gün?
öğrencilerin teşekkür, takdir ve üstün başarı belgesi almaları için başarı ortalamalarının yanında özürsüz devamsızlık sürelerinin 5 günü geçmemesi gerekecek. Milli Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Kurumları Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.