Modoratör
Efsanevi Üye
Online derslerde devam zorunluluğu var mı?
Uzaktan öğretim programlarında derslerde devam zorunluluğu bulunmamaktadır.
Online ders yoklama alınıyor mu?
Online eğitimde yoklama olup olmadığı konusunda kafası karışık olan öğrencilerin içini rahatlatacak bir açıklama yapan Ziya Selçuk "Yoklama almayacağız.
Uzaktan eğitim sürecinde devamsızlık var mı?
Uzaktan eğitim sürecinde devamsızlık var mı?
Devamsızlık hakkım olacak mı? Eğitim portalı üzerinden takip ettiğiniz dersler için devamsızlık hakkınız örgün eğitimde yer alan dersleriniz için belirlenmiş olan devamsızlık hakkınız ile aynıdır.
UZEM devam zorunluluğu var mı?
Uzaktan öğretim yoluyla verilen dersler için devam zorunluluğu bulunmamaktadır. Dersleri gerek yerleşke içerisinden gerekse özel ağlar üzerinden, bir başka ifadeyle internete bağlandığınız herhangi bir cihaz üzerinden zaman ve mekan bağımlılığı olmaksızın izleyebilirsiniz.
Uzaktan eğitim devamsızlık var mı?
Üniversite de yoklama alınıyor mu?
Üniversite de yoklama alınıyor mu?
üniversitelerde öğrencinin derse girip girmediğini anlama amaçlı yapılan eylemdir. hala birçok üniversite de yoklama alınmaktadır. üniversiteyi kazanmış olan bireyler artık belirli bir olgunluğa ,yaşa gelmiş olan kişilerdir.
Üniversite Uzaktan Eğitim Sınıfta kalma var mı?
Üniversite Araştırma Laboratuvarı (Uni-Ar) "Türkiye Üniversite Memnuniyet Araştırması" çalışmasının 2021 yılına ait raporunu yayımladı. Raporda üniversitelerin uzaktan eğitimde sınıfta kaldığı aktarıldı.
UZEM yoklama alıyor mu?
* Uzaktan Eğitim şeklinde olacak olan dersleriniz için yoklama , devam takibi yoktur. Sadece Vize / Final / Bütünleme (Yaz okulunda Bütünleme sınavı yoktur) sınavlarına bizzat katılmanız şartı vardır.
Hangi üniversitelerde devam zorunluluğu YÖK?
Hangi üniversitelerde devam zorunluluğu YÖK?
Devamsızlık zorunluluğu olmayan bölüm ve üniversite denildiği zaman akla ilk önce açık öğretim fakülteleri ve uzaktan öğretim fakülteleri geliyor. Bu fakültelerden seçilen bölümlere yaydolmanız halinde devam zorunluluğunu olmayacaktır.