Modoratör
Efsanevi Üye
Online ders kaç saat sürer?
Yüz yüze eğitim dışında kalan tüm dersler uzaktan eğitim yoluyla tamamlanacak, uzaktan eğitimlerde bir ders süresi 30 dakika olarak planlanacak, öğrencilerin uzaktan eğitim yoluyla desteklenmelerine yönelik tedbirler okul yönetimince alınacaktır.
Günde en fazla kaç saat canlı ders yapılır?
"Eğitimdeki pedagojik ilkeler doğrultusunda canlı dersler için ilkokullarda günlük toplam 4 ders saati, ortaokullarda günlük toplam 6 ders saati aşılmamalıdır."
1 saat canlı ders ne kadar internet yer?
1 saat canlı ders ne kadar internet yer?
Kısıtlı kullandırılmasına rağmen EBA altyapısının neredeyse her gün belirli saatlerinde çöktüğünü söyleyen bilgisayar öğretmeni şunları söyledi; "Tüm GSM operatörlerinde EBA sisteminde geçerli olacağı duyurulan 8 GB'lık internet kotasının canlı dersleri kapsamadığı uzaktan eğitimin ilk günlerinde fark edildi. 30 dakika …
Canlı ders saati kaç saat?
Canlı ders saati kaç saat?
Canlı dersler 5-12 sınıflar için haftanın 6 günü Pazartesi – Cumartesi günleri hergün aynı saat olacak şekilde planlandı. 22 Eylül itibari ile 5, 6, 7, 9, 10, ve 11. Sınıflar haftalık *24 saat*, 8 ve 12. Sınıflar haftalık *36 saat* canlı ders yapabilecekler.
EBA günde kaç saat ders?
22 Eylül itibari ile 5, 6, 7, 9, 10, ve 11. Sınıflar haftalık *24 saat*, 8 ve 12. Sınıflar haftalık *36 saat* canlı ders yapabilecekler. İl ve sınıf seviyesi bazında yeni canlı ders yapılabilecek ders saatleri http://eba.gov.tr/#/sinif-bazli dresinden öğrenilebilir.
Okul öncesi canlı dersler kaç saat?
Her öğretmen, güne başlama, oyun, beslenme, temizlik, etkinlik ve dinlenme sürelerini de içerecek şekilde çocukların ev ortamında yapabileceği özellikte günlük eğitim akışlarını 6 etkinlik saati olarak hazırlayacak. Günlük eğitim akışlarında bir etkinlik saati 20 dakikayı geçmeyecek.
1 sınıflar kaç saat ders görecek?
1 sınıflar kaç saat ders görecek?
Toplam 26 saat zorunlu ders var. 4 saatte Serbest Etkinlikler dersi vardır. Toplam haftalık ders saatleri 30'dur.
1 saat canlı ders kaç gb?
1 saat canlı ders kaç gb?