- Web sitesi
- forumdaslar.com
- Tuttuğu Takım
-
Beşiktaş
- Meslek
- Webmaster
- @FORUMDASLAR
Olt cihazı nedir?
OLT cihazı, ağ kablosu ile ön anahtar ile bağlanıp optik sinyallere dönüştürülebilen önemli bir terminal cihazıdır ve ONU cihazı gibi fotoelektrik entegre bir cihazdır.
GPON terminal ne işe yarar?
GPON Gigabit Passive Optical Network kelimelerinin baş harflerinden oluşan , IP temelli, TDMA veri iletim modeli ile çalışan , gelen veri içeriklerini bir düzen içerisinde sıralayarak, tüm kullanıcılara bir algoritma ile gönderip, her kullanıcıdan gelen verileri de alıp, IP omurgasına ileten Asimetrik veri iletim …
GPON nedir Ekşi?
GPON nedir Ekşi?
pasif ekipmanla çalışan bir fttx teknolojisi. bu sayede elektrikler kesilse dahi internet hizmeti kesilmez. yönetim ve bakım masrafları aktif ekipman kullanımına göre daha azdır. turkcell superonline şirketinin site haricinde müstakil bina ve dairelere fiber internet ulaştırabilmek için kullandığı yöntemdir.
Ont ve olt nedir?
Ont ve olt nedir?
ODN : Optik dağıtım ağı. OLT : Optik hat sonlandırması. ONT : Optik ağ sonlandırması.
FTTN ne demek?
FTTN. "Mahalleye kadar gelen internet" şeklinde ifade edilen FTTN, santrallerden mahalleye kadar fiber optik kabloların gelmesiyle oluşuyor. Bu tür bağlantıda internet hızı en fazla 15 – 20 megabit hıza çıkıyor.
Ont kutusu ne işe yarar?
Ont cihazı bildiğim kadarıyla fiber kablodaki internet sinyalini Ethernet'e dönüştüren bir alet.
Ont nedir internet?
Ont nedir internet?
Ont fiber kablodan aldığı farklı sinyalleri verininin aktarılacağı cihazların algıyacağı sinyallere dönüştürür ve yönlendirir kullanımı sağlar.
Fttb vs FTTH nedir?
Fttb vs FTTH nedir?
FTTH evin içine kadar giren fiber. FTTB Binanın altına kadar gelen fiber oradan ethernet ya da telefon kablosu ile çıkar.
FTTH Gpon nedir?
GPON; bir core fiber optik kablo (GPON kablosu) üzerinden noktadan çoklu noktaya mimarisiyle çalışan, yüksek bant genişliğine sahip, yönetilebilir ve düşük maliyetli bir network sistemidir.
G 010g Q ne işe yarar?
optik sinyalleri elektrik sinyallerine dönüştürmeye yarar. tırt telekom tarafından sanırım çoğu fiber abonesine nokia g-010g-q modeli veriliyor zxhn h298a routerı ile beraber.