Son Konular

Okyanus operasyonu nedir?

Editör

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0

Okyanus operasyonu nedir?

2008 yılında Okyanus Şirketler Topluluğuna yapılan "FİNAL" operasyonu ile, aralarında şirketlerin Yönetim Kurulu Başkanı Nusret ARGUN ve dönemim Selçuk Üniversitesi Rektörü Süleyman OKUDAN'ın da yer aldığı 45 kişi tutuklanmış, devamında da 234 kişi hakkında çeşitli suçlardan dava açılmıştı. 5 yıl süren yargılama …

Nusret Argun kim?

okyanus şirketler grubunun özbeöz sahibi olan , şimdilerde cezaevinde bulunan konyalı iş adamı. kendisine yapilan operasyonlar tamamen energaz ortakligi ve aldiklari milyar dolarlik enerji ihaleleri ile ilgilidir.

Argun holding sahibi kimdir?

Konya merkezli Okyanus Grup'un sahibi Nusret Argun, bu holding içinde, Gaznet, Netgaz (her ikisinin de yönetim kurulu başkanı Argun), Kentgaz, Antalyagaz, Karamangaz ile Uşak Udaş, Niğde, Nevşehir ve Çorum'da bulunan doğal gaz dağıtım şirketleriyle, bazı organize sanayi bölgeleri, sanayi ve ticaret odalarının da yer …

Konet sahibi kim?

Konet sahibi kim?
KONET 1990 yılında Konya'da kurulmuştur. 2019 yılı itibari ile Atlas Yatırım Planlama San. Tic. A.Ş. ve Barer Corporate Yatırım Holding A.Ş. 'nin kurduğu güçlü ortaklık yapısı sayesinde teknoloji tabanlı ve vizyoner bir modernizasyon çerçevesinde faaliyet göstermektedir.

Osmanlı neden Avrupa'dan geri kaldı?

Osmanlı neden Avrupa'dan geri kaldı?
Tekrar etmek gerekirse, Osmanlı'nın geri kalmasının, idari ve jeopolitik nedenleri olmakla birlikte, temel neden eğitimde ve bilimde geri kalmasıdır. Avrupa'da 15. ve 16. yüzyıllarda, Rönesans ve reform yaşanırken, Osmanlı'da eğitim sistemi tersine bozulmuştur.

Konya Dedeman Otel sahibi kim?

-Hotel Dedeman'ın yapımı ise Nusret Argun'un Konya Dedeman Oteli'nin müteahhiti olarak tanınmasını sağladı. Fakat sadece yapımı değil yatırımcısı ve mülk sahibi de Nusret Argun olduğundan, Dedeman'la sadece yönetim anlaşması yapıldı.

Konetin sahibi kim?

Konet helal mi?

Cevap: Evet, tesiste çalışan tüm personelimiz, firmamız bünyesinde bulunan TSE'den alınmış TSE HELAL Belgesi ve Halk Eğitim Merkezi'nden alınmış Kurban Kesim Sertifikası ile donanımlı olup, bu sadece Kurban Bayramı döneminde değil, tüm yıl sağladığımız bir standarttır.

Okyanus Operasyonu, 2008 yılında gerçekleşen bir operasyondu ve Okyanus Şirketler Topluluğuna yapılmıştı. Bu operasyon sonucunda aralarında şirketlerin Yönetim Kurulu Başkanı Nusret Argun ve dönemin Selçuk Üniversitesi Rektörü Süleyman Okudan'ın da bulunduğu 45 kişi tutuklanmış, devamında da 234 kişi hakkında çeşitli suçlardan dava açılmıştı. Operasyonun detayları ve neticesi hakkında daha fazla bilgi bulunabilir.

Nusret Argun, Okyanus Şirketler Grubunun özbeöz sahibi olan ve şu anda cezaevinde bulunan Konyalı bir iş adamıdır. Kendisiyle ilgili yapılan operasyonlar, Energaz ortaklığı ve aldıkları milyar dolarlık enerji ihaleleriyle ilgilidir. Argun, Konya merkezli Okyanus Grup'un sahibidir ve holdingi içinde birçok doğal gaz dağıtım şirketi bulunmaktadır.

Konet ise 1990 yılında Konya'da kurulmuş bir kuruluştur. 2019 yılı itibariyle Atlas Yatırım Planlama San. Tic. A.Ş. ve Barer Corporate Yatırım Holding A.Ş. tarafından kurulan güçlü ortaklık yapısı altında faaliyet göstermektedir. Modernizasyon alanında teknoloji tabanlı çalışmalarıyla öne çıkmaktadır.

Osmanlı'nın Avrupa'dan geri kalmasının nedeni, idari ve jeopolitik sebeplerin yanı sıra, eğitim ve bilim alanında geri kalmasıdır. Osmanlı, Avrupa'da yaşanan Rönesans ve reform dönemlerinde eğitimde geri kalmış ve bilimsel alanda yeniliklere ayak uyduramamıştır.

Konya Dedeman otelinin mülk sahibi ve yatırımcısı Nusret Argun'dur. Otelin yapımında da müteahhit olarak görev almış ve Dedeman ile sadece yönetim anlaşması yapılmıştır.

Konet'in sahibi konusunda detaylı bilgi verilmemiş, ancak Konet'in helal olduğu belirtilmiştir. Tesis çalışanlarının TSE Helal Belgesi ve Kurban Kesim Sertifikası ile donatılmış olduğu vurgulanmıştır. Bu belgelerin sadece Kurban Bayramı döneminde değil, tüm yıl boyunca sağlanan bir standart olduğu belirtilmiştir.

Cami minaresi neyi ifade eder?

Ryan Giggs kac yasinda?

1. Konular

1. 1.284.249
  2. Mesajlar

1. 1.670.716
  3. Kullanıcılar

1. 33.209
  4. Son üye

Geri
Üst Alt