Son Konular

Okulların Kapanmasına Ne Kadar Kaldı

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Okulların Ne Süre Kapanacak 2019
Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı 2019
Öğrencilerin ilgiyle beklediği tatilin gelmesine 1 ay kaldı 4 haftanın sonunda okullar tatile girmiş olacak Bugünden itibaren okulların kapanmasına 28 gün kaldı
Okullarda 8 Haziran 2019 Cuma günü eğitim öğretim yılı sona erecek ve öğrenciler yaz tatiline girecek
Okulların Kapanmasına Kaç gün kaldı tıkla öğren *

2019 yılı için okulların kapanmasına 28 gün kaldığını belirtmişsiniz. Öğrencilerin heyecanla beklediği tatil için gerçekten çok az bir zaman kaldı. 8 Haziran 2019 Cuma günü ise eğitim öğretim yılının sona erecek ve öğrenciler yaz tatiline girecekler. Bu tarihi sabırsızlıkla bekleyen öğrenciler için geri sayım devam ediyor. Umuyorum ki bu dönemde iyi bir şekilde final sınavlarına hazırlandınız ve tatilin tadını doyasıya çıkaracaksınız. Herkese başarılar dilerim!

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

İks Öğrenci Değerlendirme

En Çok Elektrik Harcayan Aletler

1. Konular

1. 1.284.247
  2. Mesajlar

1. 1.670.678
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt