Son Konular

Okullarda Devamsızlık Kaç Gün

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Raporlu ve Raporsuz Devamsızlık Süresi Kaç Gün
Lise öğrencilerin 20 gün sıradan, 25 gün de raporlu elde etmek üzere toplam 45 jurnal devamsızlık hakkı vardır
İlköğretim okullarında işe gelmeme sınırı olmamakla birlikte , öğrencinin başarılı olması ve yazılı sınavlarını tamamlaması halinde devamsızlığın dikkate alınmamaktadır I *

Lise öğrencilerinin toplam 45 günlük jurnal devamsızlık hakları olduğunu belirttiniz. Bunun 20 günü sıradan devamsızlık ve 25 günü raporlu devamsızlık olarak ayrılmış durumda.

İlköğretim okullarında ise spesifik bir işe gelmeme sınırı olmamakla birlikte devamsızlıkların dikkate alınmaması için öğrencinin başarılı olması ve yazılı sınavlarını tamamlaması gerekmektedir.

Özetle, ilköğretim okullarında devamsızlık süresi belirli bir gün olarak belirtilmemiş ancak başarılı olunması ve sınavların tamamlanması önem taşımaktadır. Lise öğrencileri ise toplam 45 günlük jurnal devamsızlık haklarına sahiptirler.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Alessandro volta kimdir kısaca icatları

Güvercin Hakkında Bilgi

1. Konular

1. 1.284.229
  2. Mesajlar

1. 1.670.438
  3. Kullanıcılar

1. 33.198
  4. Son üye

Geri
Üst Alt