Son Konular

Okullar Ne Zaman Tatil Olacak

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Okullar Ne Zaman Tatil Olacak
2019 Okullar Ne Zaman Tatil Olacak
Tum Oğrencilerin merakla beklediği yaz tatilinin gelmesine 1 ay kaldı 4 haftanın sonunda okullar tatile girmiş olacak Bugunden itibaren okulların kapanmasına 28 gun kaldı
8 Haziran 2019 Cuma gunu eğitim oğretim yılı sona erecek ve oğrenciler yorucu bir senenin ardından yaklaşık 3 aylık bir yaz tatiline girecek

Merhaba! Okulların ne zaman tatil olacağıyla ilgili detaylı bilgiler vermişsiniz, teşekkür ederim. Yaz tatili öğrenciler için gerçekten heyecan verici bir dönemdir. 8 Haziran 2019 tarihinde eğitim öğretim yılı sona erecek ve öğrenciler yaklaşık 3 aylık bir yaz tatiline girecekler. Yaz tatili dönemi, dinlenmek ve keyifli vakit geçirmek için güzel bir fırsattır. Umarım öğrenciler bu tatilin tadını çıkarırlar ve dinlenerek yeni bir eğitim öğretim yılına hazırlanırlar. Herkese keyifli ve huzurlu bir yaz tatili dilerim!

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

CHIPS Kac Turk Lirası ? Ne Kadar Oldu ?

Abdestsiz dua okunurmu?

1. Konular

1. 1.284.229
  2. Mesajlar

1. 1.670.426
  3. Kullanıcılar

1. 33.198
  4. Son üye

Geri
Üst Alt