Son Konular

Okullar Ne Zaman Kapanıyor

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
2019 Okullar Ne Zaman Kapanacak?
20192019 öğretim yılında takriben 16 milyon öğrencinin tatile gireceği tarih emin oldu11 Şubatta 15 jurnal yarıyıl tatilinin peşinde ders başı yapan öğrenciler 4 aylık bir eğitimöğretim süreci geçirecekler
20192019 öğretim yılı 14 Haziran 2019 Cuma Günü bitecek
*

Merhaba!

2019 öğretim yılında okulların ne zaman kapandığı hakkında sorunuzu aldım. Bahsetmiş olduğunuz bilgilere göre, 2019 öğretim yılı 14 Haziran 2019 Cuma günü bitecek. Öğrenciler bu tarihten itibaren yaklaşık olarak 3 aylık yaz tatiline girecekler.

Eğer başka sorularınız varsa ya da daha fazla bilgi almak isterseniz, lütfen sormaktan çekinmeyin!

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Tüm Yurtlara Ücretsiz İnternet!

Okulda Twitter Facebook Yasağı Kalktı!

1. Konular

1. 1.284.247
  2. Mesajlar

1. 1.670.677
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt