Son Konular

Okul Mudurler kac para aliyor?

Modoratör

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0

Okul Müdürler kaç para alıyor?

Okul müdürü maaşları, 9.000 TL ile 11.000 TL arasında değişiyor. Devlet okullarında görev yapan okul müdürleri ek ders hariç, ortalama 8.000 TL maaş alıyor. Özel okullarda görev yapan okul müdürleri ise 4.000 TL ile 7.000 TL arasında maaş alıyor. Okul Müdürü maaşı ortalama aylık 9939 _TL'dir.

Bir müdür yardımcısı ne kadar maaş alır?

Müdür Yardımcısı maaşı ortalama aylık 9939 _TL'dir. En düşük Müdür Yardımcısı maaşı 4253 _TL, En yüksek ise 15625 _TL'dir.

Okul müdürü nasıl atanır?

Okul müdürü nasıl atanır?
Oysa Yönetmeliğin, 17.maddesinde, " İller arası yer değiştirme suretiyle atamalar hariç olmak üzere bu Yönetmelik kapsamındaki eğitim kurumlarının her kademedeki yöneticileri valiliklerce atanır." hükmü açıkça, okul-kurum müdürlerinin atamasının, şu anda da valilikler tarafından yapıldığını gösteriyor.

Müdür yardımcısı ne kadar ek ders alır 2021?

Müdür yardımcısı ne kadar ek ders alır 2021?
Aynı bendin (7) numaralı alt bendinde sayılan müdür yardımcılarına haftada 19 saat olarak ödenmekte olan ders niteliğinde yönetim görevi karşılığı ek ders ücretleri ise haftada 19 saat olarak ödenmeye devam edilecektir.

Müdür maaşı ne kadar 2021?

Bu durumda maaşlara yapılan 812 liralık zamdan sonra bir Genel Müdür maaşı 15 bin 726 liraya yükseldi. Şube Müdürlerine ise mevcut maaşları üzerinden 427 liralık bir zam yapıldı. Buna göre 2021 Temmuz zammından sonra Şube Müdürü maaşı 8 bin 266 liraya yükseldi.

Devlet okul müdürü nasıl olunur?

Okul Müdürü Olma Genel Şartları 2021
- a) Yükseköğretim mezunu olmak.
- b) Bakanlık kadrolarında öğretmen olarak görev yapıyor olmak.
- c) Eğitim Yönetimi Sertifikasına sahip olmak.
- ç) Yöneticiliğe ilk defa görevlendirilecekler bakımından bu Yönetmelikte belirtilen sınavlarda başarılı olmak.

Okul müdürü nasil seçilir?

Okul müdürü nasil seçilir?
Sınava girdiniz puanı aldınız, artık atanmaya hazırsınız! Derken münhal okul müdürlükleri listeleri ilan edilir. Başvurunuzu yaparsınız ve sınav puanınıza göre okul müdürü olursunuz. İşte bundan sonraki süreç tamamen kişinin kendi özel becerilerine ve şansına kalmıştır.

Okul müdürlerinin maaşları ve atanma süreçleri hakkında detaylı bilgiler verilmiş. Devlet okullarında çalışan okul müdürlerinin maaşları genellikle 9.000 TL ile 11.000 TL arasında değişmektedir. Özel okullarda ise bu miktar 4.000 TL ile 7.000 TL arasında olabilmektedir. Ortalama olarak okul müdürlerinin aylık maaşı 9.939 TL'dir.
Müdür yardımcılarının maaşları ise 4.253 TL ile 15.625 TL arasında değişmektedir. Genellikle ortalaması 9.939 TL civarındadır. Müdür yardımcılarına ek ders ücretleri de haftada 19 saat olarak ödenmektedir.
Okul müdürü olmak için genel şartlar arasında yükseköğretim mezunu olmak, Bakanlık kadrolarında öğretmen olarak görev yapmak, Eğitim Yönetimi Sertifikasına sahip olmak ve belirtilen sınavlarda başarılı olmak gibi kriterler bulunmaktadır. Atanma süreci genellikle valilikler tarafından yapılmaktadır.
Okul müdürlerinin ve müdür yardımcılarının maaşlarına 2021 yılında yapılan zamdan sonra Genel Müdür maaşının 15.726 TL'ye yükseldiği ve Şube Müdürü maaşının 8.266 TL'ye yükseldiği belirtilmiş. Müdür yardımcılarına haftada 19 saat ders niteliğinde yönetim görevi karşılığı ek ders ücretleri ödenmeye devam edileceği ifade edilmiş.
Okul müdürü olmak için sınavlara girip başarılı olmanın ardından atanmaya hazır hale geliniyor ve münhal okul müdürlükleri ilan edilerek başvurular yapılıyor. Sonrasında ise kişinin becerileri ve şansıyla ilgili bir süreç başlıyor.

Lionel Carole nereli?

2560 sayili kanun nedir?

1. Konular

1. 1.284.247
  2. Mesajlar

1. 1.670.693
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt