Son Konular

Okul kantini para kazanir mi?

ZeberusZeberus is verified member.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Webmaster
Puan 113
Çözümler 4

Okul kantini para kazanır mi?

Aslına bakarsanız okul kantini işletmek isteyen herkes bu işten kazanç elde edebilir. Çünkü okul kantini işletmeciliği, kısa sürede kazanç sağlayan iş kollarından biridir.
Kantin ihaleleri kaç yıllıktır?
MADDE-9: Özel Hükümler: Sözleşme süresi ihale kararının işleticiye tebliğ tarihinden itibaren 12 aylık süreyi kapsar. Yıllık kira bedeli aylık kira bedelinin (9) dokuzla çarpılması sonucu bulunacak miktardır.

Okul kantin işletmesi nasıl alınır?

Kantincilik Kursu ise kantin işletmecisi mesleğini yürüten ve ya yürütmek isteyen bireylerin, 113 saatlik Kantin İşletmeciliği Eğitimi sonunda alması öngörülen sertifikadır. (Kurs bitirme belgesidir.) Kurumumuz aracılığıyla alacağınız kantin işletmeciliği belgesi ömür boyu geçerli ve ustalık belgesine denktir.
Okul kantini açmak için ne gerekli?
2- Kantinlerde, alanlarında ustalık belgesi, işyeri açma belgesi, kalfalık belgesi, mesleki ve teknik eğitim diploması ve kurs bitirme belgelerinden en az birine sahip ve eğitim ve öğretim ortamına ve öğrenci psikolojisine uyum sağlayabilecek kişiler istihdam edilir.

Okul kantin ihalesi ne zaman yapılır?

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı Strateji Geliştirme Şubesi tarafından 09.12.2021 Perşembe ve 10.12.2021 Cuma günü gerçekleştirilecek olan 21 (yirmibir) adet okulun kantin ihalesi duyurularına aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.
Okul kantin ihalesi nasil feshedilir?
MADDE-10: Sözleşme Feshi: İdare bu şartnameye uymayan işleticinin sözleşmesini fesih eder ve kati teminatını idareye gelir kaydeder. İhale üzerinde bırakılan kişinin bu şartnamedeki hususları yerine Page 4 4/4 getirmemesi durumunda sözleşme kendiliğinden fesih olur.

Öğretmen kantin işletebilir mi?

Madde 17 – Resmî okullarda birlik; kantin, açık alan, salon ve benzeri yerleri, eğitim-öğretimi aksatmayacak şekilde öncelikle işletmecilere kiralama usulü ile işlettirir veya işletebilir.
Kantin ihalesine kimler girebilir?
MADDE-7: İhaleye Katılacaklar: İhaleye sadece gerçek kişiler bizzat veya vekilleri vasıtası ile katılabilirler.

Kantin ihalesine kimler katılamaz?

İhaleye şirket, dernek, vakıf vb tüzel kişilikler katılamazlar. Halen okul aile birlikleri ile kantin sözleşmesi bulunan işleticiler ihaleye katılamazlar. Kantin Sözleşmesini süre olarak uzatma hakkı olduğu halde süre uzatımı hakkını kullanmayan işletici aynı okulun yapılacak olan ilk ihalesine katılamaz.
Kantin ihalesine kimler katılabilir?

Okul kantin ihaleleri hangi kanuna göre yapılır?

İhale Usulü : Kantin İhalesi; M.E.B. 31/05/2005 tarih ve 25831 sayılı Okul Aile Birliği Yönetmeliğinin 17. Maddesi hükümleri doğrultusunda, 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunu'nun 51. Maddenin 1.fıkrasının g bendi gereğince yapılacaktır.

Nemrut dagina cikmak zor mu?

IM_ dosyasi nasil acilir?

1. Konular

1. 1.284.248
  2. Mesajlar

1. 1.670.706
  3. Kullanıcılar

1. 33.205
  4. Son üye

Geri
Üst Alt