Editör
Efsanevi Üye
Okul hakkında şikayet nereye yapılır?
Ancak Milli Eğitim Bakanlığı İletişim Merkezi yani MEBİM, bir nevi MEB çağrı merkezi ya da MEB danışma hattı olarak hizmet veriyor. MEBİM'e ulaşmak için yapmanız gereken 444 0 632 (444 0 MEB) numaralı MEB numarasını aramaktır.
Valiliğe şikayet nasıl yapılır?
Valiliğe şikayet nasıl yapılır?
ALO 150 hattı, BİMER'in internet uygulamasını kullanmak istemeyen vatandaşlarımız için açılmış olan bir şikâyet hattıdır. Bu şikâyet hattını aradığınızda ikâmet ettiğiniz ilin valiliğindeki görevli kişi sizinle ilgilenir. Şikâyetinizi alan kişi, ilgili bakanlığa ya da kuruma şikâyetinizi iletir.
Kreşleri nereye şikayet edebilirim?
Kreşleri nereye şikayet edebilirim?
Kreşlerdeki problemler ile alakalı bir şikayet söz konusu olduğu zaman en yakın il ya da ilçe milli eğitim müdürlüklerine başvurulabilir. Ya da bulunan il ve ilçedeki Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığının herhangi bir birimine, şubesine başvuruda bulunabilir.
Devlet kime şikayet edilir?
Şikâyet, Başvuru ve talepler, telefonla ALO 170'e iletilebilir. Söz konusu iletişim merkezi, mesai saatleriyle sınırlı olmaksızın 7 gün 24 saat aranabilir.
Devlet Kurumları nereye şikayet edilir?
Devlet Kurumları nereye şikayet edilir?
Başkanlık, kişisel verileri Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi (CİMER) başvuru portalı, e-devlet kapısı, ALO 150 telefon hattı, mektup, faks ve sair iletişim kanalları aracılığıyla işitsel, elektronik veya yazılı olarak öğrenilen verilerden, Kanun'da belirtilen kişisel veri işleme şartlarına uygun olarak başvurucuların …
Kreşleri kim denetliyor?
Kreşleri kim denetliyor?
Türkiye'de toplam 32 bin 542 kreş bulunuyor. Bunların yüzde 8'i Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, yüzde 84'ü ise ise Milli Eğitim Bakanlığı denetimine tabi olarak hizmet veriyor.
Kreşleri hangi kurum denetler?
İlgi (b) Tüzüğün 7'nci maddesinde, işverenlerin kuracakları okul öncesi eğitim kurumlarının eğitim faaliyetlerinin, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından denetleneceği, ilgi (c) Yönetmeliğin Ek-1'nci maddesinde, eğitim faaliyetlerinin Milli Eğitim Bakanlığı tarafından denetleneceği ve denetim sonunda Yönetmelik esaslarına …