Son Konular

Okul Gezilerini kim duzenler?

ZeberusZeberus is verified member.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Webmaster
Puan 113
Çözümler 4

Okul Gezilerini kim düzenler?

Ders öğretmenleri veya danışman öğretmenler, yapacakları gezi ile ilgili gezi planlarını hazırlar ve en az 15 gün önce okul müdürlüğüne verirler. Okul Müdürlüğünce geziye ilişkin belgeler, gezi onayı alınmak üzere il/ilçe millî eğitim müdürlüğüne gönderilir.
Il dışı gezi onayını kim verir?
1- İl/ilçe sınırları içinde yapılacak gezi onayları, okul müdürünün teklifi üzerine il/ilçe milli eğitim müdürünce verilir. 2- İl dışına yapılacak gezi onayları, il/ilçe milli eğitim müdürünün teklifi üzerine mülki amirce verilir.
Sinema gezisinin amaci nedir?
Kültürel etkinliklere katılabilmekten zevk almasını sağlamak. Yeteneklerinin farkına varır. Belirli süresi olan etkinlikleri izleyebilme. Toplu yerlerdeki kurallara uyabilme.

Okullarda gezi yapmak yasak mı?

Okullarda her türlü eğitim gezisi, çalıştay, sempozyum, yarışma gibi etkinlikler Covid-19 tedbirleri kapsamında hâlâ yasakken, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan'ın damadı Selçuk Bayraktar'ın Yönetim Kurulu Başkanı olduğu Teknofest'e yasak işlemedi.
Gezi yapılacak alan belirlenirken en önemli kriter aşağıdakilerden hangisi olmalıdır?
Gezi yapılacak alanların belirlenmesinde dikkat edilecek hususlar: ➢ Gezi yapılacak alan, gezinin amacına uygun olmalıdır. ➢ Gezi yapılacak alanlar, mümkün olduğunca çocukların yakın çevresinden seçilmelidir. ➢ Gezi yapılacak alanlar, önceden görülmeli ve gerekli önlemler alınmalıdır.
Okul gezisi nedir?
İlkokullarda çocuklara çevrelerini, toplumun sosyal, ekonomik ve kültürel değerlerini tanıtmak, bilimsel ve teknolojik gelişmeleri öğrencilere yakından takip ettirmek amacıyla yakın çevre, şehir içi, şehir dışı ve yurt dışı gezileri düzenlenmektedir.
Milli Eğitim Bakanlığı yaptığı açıklamada "Bu kapsamda virüsün etkilerinden korunmak amacıyla resmi ve özel okullarda, toplantı, çalıştay, sempozyum, , konferans, ödül töreni, spor müsabakası gibi sosyal etkinlikler tedbiren iptal edilmiştir" dedi.

Osmanli Beyliginin kurulusunda hangi askeri birlikler vardi?

Elektrik aboneligini baskasi actirabilir mi?

1. Konular

1. 1.284.245
  2. Mesajlar

1. 1.670.668
  3. Kullanıcılar

1. 33.203
  4. Son üye

Geri
Üst Alt