- Web sitesi
- forumdaslar.com
- Tuttuğu Takım
-
Beşiktaş
- Meslek
- Webmaster
- @FORUMDASLAR
Oh Olsun kim yazdı?
"Oh Olsun", söz ve müziği Oktay Yurdatapan'a ait ve Füsun Önal'ın 1973 yılında seslendirdiği şarkıdır. Aynı zamanda aynı şarkı 1973 yılı yapımı, başrollerinde Tarık Akan, Hale Soygazi, Münir Özkul, Adile Naşit gibi oyuncuların oynadığı Oh Olsun filminin de müziğidir.
Acı Hayat 1973 nerede çekildi?
Acı Hayat 1973 nerede çekildi?
01 Mart 1973 tarihinde vizyona giren Acı Hayat filmi Bursa Uludağ ve İstanbul'un çeşitli semtlerinde çekilmiştir.
Tarık Akan kaç filmleri?
MadenTarık Akan / Prodüksiyonunu yaptığı filmlerMaden, 1978 Türkiye yapımı politik dram türünde bir sinema filmidir. Filmin yönetmenliğini yapan Yavuz Özkan senaryosunu da kaleme almıştır.Film "işçiler birleşin" sloganıyla biter. Vikipedi
Itham ediyorum filmi nerede çekildi?
Itham ediyorum filmi nerede çekildi?
1972 yapımı İtham Ediyorum filminin çekimleri İstanbul'un farklı yerlerinde gerçekleştirilmiştir.
Oh Olsun alev kim?
Ferit'in sevgilisi rolünde genç oyuncu Hale Soygazi (Alev) oynamaktadır. Filmde Halit Akçatepe (Ferdi Haznedar), Metin Akpınar (Metin) rollerinde, 70'li yıllarda birçok filmde "Tarık Akan"'ın babası olarak yer alan Hulusi Kentmen bu filmde de aynı rol ile boy göstermiştir.
Oh Olsun ne anlama gelir?
Oh Olsun ne anlama gelir?
Söz dinlemeyerek, yanlış davranarak kötü duruma düşenlere "çok iyi olmuş" anlamında söylenir.
Aci ve kin filmi nerede çekildi?
Acı ve Kin Filmi Nerede Çekildi? Denizli'de çekilen filmler içinde bir de Çivril ilçesinde çekilen Acı ve Kin filmidir. 2004 yılında çekilen Acı ve Kin filminde ayrıca Çivril halkından da insanlar rol almıştır.
Itham ediyorum ne zaman çekildi?
Itham ediyorum ne zaman çekildi?
İtham Ediyorum, Orhan Elmas'ın yönettiği, Fuat Özlüer'in senaryosunu yazdığı 1972 yapımı Türk filmidir. Filmin yapımcısı Türker İnanoğlu'dur. Filmin başroldeki oyuncuları Kartal Tibet ve Hale Soygazi'dir.
Oh Olsun ne zaman çıktı?
1973Oh Olsun / İlk gösterim tarihi
Oh olsun sana ne demek?
Oh olsun sana ne demek?
Oh olsun (demek): Başkasını üzen bir duruma sevindiğini belli etmek. Oh olsun, ben sana dememiş miydim!
Çil Horoz filmi nerede çekildi?
Başrollerinde Hülya Avşar, Ayla Algan, Tuluğ Çizgen, Selçuk Özer'in yer aldığı 1987 yapımı Çil Horoz filmi, Denizli Merkez ve Babadağ ilçesinde çekildi.