Son Konular

Ogretmenler ne egitimi alir?

ZeberusZeberus is verified member.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Webmaster
Puan 113
Çözümler 4

Öğretmenler ne eğitimi alır?

– En az lisans mezunu olmak gerekmektedir. – Eğitim Fakültelerinden mezun olunması gerekir. – Öğretmenlik stajını yapmış olmak da öğretmen olmanın şartları arasında yer alır. – Eğitim fakültesinden mezun değilseniz pedagojik formasyon almanız gerekecektir.

Uzman öğretmen eğitimi ne zaman?

UZMAN VE BAŞÖĞRETMENLİK EĞİTİMLERİ NE ZAMAN? Takvime göre eğitim programının başvuruları 01-10 Haziran 2022 tarihleri arasında alınacak olup uzman öğretmenlik eğitimleri 18 Temmuz-05 Eylül 2022, başöğretmenlik eğitimleri ise 18 Temmuz-19 Eylül 2022 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.
Uzman öğretmenlik sınavı ne zaman 2022?
6 gün önceUzman ve başöğretmenlik yazılı sınavı 19 Kasım 2022 tarihinde yapılacak. Yazılı sınav sonuçları ise 12 Aralık 2022 tarihinde açıklanacak.
Ideal bir öğretmen yetiştirme sistemi nasıl olmalıdır?
İdeal öğretmen, yapılandırmacı yaklaşımın gerektirdiği biçimde, öğrenme / öğretme etkinliklerini iyi planlamak; eski "geleneksel" tutumlardan vazgeçip, "öğrenci merkezli" öğretmeye doğru yol almak; düşünen, sorgulayan, araştıran, eleştiren, çok yönlü okuyan bireyler yetiştirebilmek için öğrencileri etkin kılmalıdır.

Öğretmenlik mesleğinin eğitim süreci nedir?

Öğretmen yetiştiren tüm programlar 4 yıllıktır. Bunun yanında, öğretmenliğe kaynak teşkil eden eğitim fakültesi dışındaki bölümlerden mezun olanlara yönelik pedagojik formasyonu kazandırma amacıyla pedagojik formasyon eğitimi sertifika programları açılacaktır.

Uzman öğretmenlik ne zaman başlıyor?

UZMAN ÖĞRETMENLİK SINAVI NE ZAMAN? Takvime göre eğitim programının başvuruları 01-10 Haziran 2022 tarihleri arasında alınacak olup uzman öğretmenlik eğitimleri 18 Temmuz-05 Eylül 2022, başöğretmenlik eğitimleri ise 18 Temmuz-19 Eylül 2022 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.
Uzman öğretmenlik sınavına kimler girebilir?
Başöğretmenliğe ise uzman öğretmenlikte en az 10 yıl hizmeti bulunan, en az 240 saatlik Başöğretmenlik Eğitim Programı'nı tamamlayan, başöğretmenlik için öngörülen mesleki gelişim çalışmalarını tamamlayan ve kademe ilerlemesinin durdurulması cezası bulunmayan uzman öğretmenler başvurabilecek.
Öğretmenlik alan sınavı ne zaman?
Öğretmenlik Kariyer Basamakları Sınavı 81 ilde 19 Kasım 2022 tarihinde yapılacak. Sınav sonuçları 12 Aralık 2022 tarihinde duyurulacak.

Kadrolu ogretmen istifa ederse ne olur?

Kurumus jel eyeliner nasil cozulur?

1. Konular

1. 1.284.248
  2. Mesajlar

1. 1.670.706
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt