- Web sitesi
- forumdaslar.com
- Tuttuğu Takım
-
Beşiktaş
- Meslek
- Webmaster
- @FORUMDASLAR
Öğretmen evinden kimler yararlanabilir?
Eğitim çalışanları, öğrenciler ve indirime konu olan diğer kişi ve guruplar, durumunu gösteren resmi belge (öğrenci belgesi, emekli kartı, görev belgesi vs) ibraz etmeleri durumunda Öğretmenevi hizmetlerinde indirimli olarak faydalanabilmektedir.
Öğretmen Evleri kime bağlı?
MADDE 1- (1) Bu Yönerge, Millî Eğitim Bakanlığına bağlı öğretmenevleri ile öğretmenevi ve akşam sanat okullarının açılış, kapanış, yönetim, işletme ve denetim usul ve esaslarını düzenler.
Öğretmen yakını öğretmen evinde kalabilir mi?
Öğretmen yakını öğretmen evinde kalabilir mi?
Öğretmenevlerinde, sadece üye öğretmen ve eğitimcilerle yakınları değil, aynı zamanda kamu kurumlarında çalışanlar ve kamu kurumlarından emekli personeller ile normal sivil vatandaşlar da konaklama ve lokal hizmetlerinden faydalanabilmektedir.
Öğretmen evinin amacı nedir?
Öğretmen evinin amacı nedir?
1981 yılından beri hizmet vermeye çalışan Öğretmenevleri, Öğretmen Lokalleri İle Eğitim Merkezi ve Sosyal Tesislerin kuruluş amaçları; eğitim çalışanlarının konaklama, yeme-içme, dinlenme ve eğlenme gereksinimlerini karşılamanın yanında öğretmenlerin, bakanlık merkez ve taşra teşkilatı personeli ile emekli …
Öğretmen evinde Sevgililer kalabilir mi?
Danıştay, Öğretmenevlerinde Aynı Odada Kalmak İsteyen Çiftlere 'Evlilik Cüzdanı Şart' Dedi. Danıştay, öğretmenevinde evli olmayan kadın ve erkeğin aynı odada kalabilmesiyle ilgili verdiği kararda 'evlilik cüzdanı şart' dedi. Karara konu süreç Mart 2019'da İstanbul Silivri'de yaşandı.
Öğretmen Evleri Halka açık mı?
Öğretmen evinde kimler kalır?
Öğretmen evinde kimler kalır?
Aktif olarak faaliyet gösteren Öğretmenevleri'nin konaklama ve diğer hizmetlerinden tüm vatandaşlar faydalanabilmektedir. Tesis doluluk oranına ve çeşitli özel durumlarda bazı kişi ve guruplara öncelik sağlanmaktadır.
Öğretmenevi hangi genel müdürlüğe bağlı?
Öğretmenevi hangi genel müdürlüğe bağlı?
T.C. MEB Destek Hizmetleri Genel Müdürlüğü (E-DESTEK)
Öğretmenevi misafirhanesinde kimler kalabilir?
Öğretmen yakını kartı nasıl alınır?
istanbulkart ücretini Başvuru Merkezi'ne geldiğinizde nakit olarak ya da kredi kartı ile ödeyebilirsiniz. Öğretmenler talep edilen belgeleri ve kart ücretini Başvuru Merkezleri'ne ileterek başvurularını gerçekleştirirler. Belgelerini teslim ettikten sonra belirlenen süre içerisinde kartlarını teslim alırlar.
Öğretmenevinde Sevgililer kalabilir mi?
Öğretmenevinde Sevgililer kalabilir mi?
Öğretmen evlerinde siviller kalabilir mi?
Öğretmen evlerinde siviller kalabilir mi?