Modoratör
Efsanevi Üye
Öğretim ortamı nedir?
'Öğrenme ortamı, öğrencilerin öğrenme eylemini gerçekleştirdikleri farklı fiziksel mekanlar, ortamlar ve kültürler anlamına gelir. Bu tanım, öğrencilerin çok farklı ortamlarda çok farklı şekillerde öğrendiği fikrini kabul eden bir tanımdır.
Karma öğrenme ortamında içeriklerin dijitalden öğrenim oranları nedir?
0 – y Karma / Harmanlanmış Ders, bazen çevrimiçi bazen de yüz yüze karma olarak yürütülür. Belirli oranda bir içerik çevrimiçi olarak, kalan içerik yüz yüze işlenir. + Çevrimiçi Bir dersin tamamına yakını veya tamamı çevrimiçi yürütülür. Aynı mekanda yüz yüze görüşme gerçekleşmez.
E öğrenme ortamları nedir?
E öğrenme ortamları nedir?
E-öğrenme, elektronik ortam aracılığı ile yapılan öğretim denilebilir. Örgün öğrenimden en büyük farkı zaman, mekan ve süre sınırı olmamasıdır. E-öğrenme, dijital ortamda aktarılır ve internet olan her yerden erişim sağlanabilir.
Sınıf ortamı ne demek?
Aynı sınıfta okuyan öğrenciler arasındaki düşünsel ve duygusal etkileşim sonucu zamanla oluşan benzer beklentilerin, değer yargılarının ve davranış örüntülerinin gelişmesine yol açan durum.
Harmanlanmış öğrenme ortamı nedir?
Karma öğrenme, hibrid öğrenme, karışık öğrenme olarak da bilinen harmanlanmış öğrenme en sade tanımıyla geleneksel eğitim metodunun çevrimiçi (online) eğitim materyalleriyle zenginleştirilmesi yani harmanlanması olarak tanımlanmaktadır.
Karma öğretim modeli nedir?
Karma öğretim modeli nedir?
Karma Öğrenim oldukça yeni bir öğrenim metodudur. Bu öğrenim/öğretim yöntemi, geleneksel sınıf öğretim yöntemin motivasyon ve esinini, internet üzerinden öğrenmenin eğlenceli ve esnek yapısını birleştirerek günümüz yetişkin öğrencilerine erişilebilir ve motive edici kurslar oluşturur.
E-öğrenme uygulamaları nelerdir?
Farklı E-öğrenme Araçları Nelerdir?
- Flash veya HTML Tabanlı İçerikler
- Videolar
- Destek Materyalleri
- Sosyal Öğrenme
- Sanal Sınıflar
- Sınav Modülü
E-öğrenme türleri nelerdir?
e-ÖĞRENME'NİN TEMELLERİ