- Web sitesi
- forumdaslar.com
- Tuttuğu Takım
-
Beşiktaş
- Meslek
- Webmaster
- @FORUMDASLAR
Öğrencilere ücretsiz internet nasıl alınır?
Kampanya kapsamında eba.gov.tr ve EBA mobil uygulamasında kullanılması için her ay aylık yurt içi 8 GB ücretsiz internet hakkı sunulacaktır. Kampanya kapsamında Faturalı abonelerin EBA yönüne kalan bilgisini öğrenmek için KALAN yazıp 5555'e SMS gönderilmesi gerekmektedir.
Internetsiz canlı derse nasıl girilir?
Uzaktan eğitim Milli Eğitim Bakanlığı'nın Eğitim Bilişim Ağı olan eba.gov.tr adresiyle TRT aracılığıyla yapılacak. S.2. İnternetim yok ne yapmalıyım? Hem eba.gov.tr portalından hem de TRT'de aynı dersler yer alacak. İsteyen istediği kanal aracılığıyla uzaktan eğitim derslerinden faydalanabilecek.
EBA için verilen 8 GB internet nasıl alınır?
EBA için verilen 8 GB internet nasıl alınır?
EBA yazıp 5555'e SMS göndererek başvuru sürecini başlatabilecekler. "BİP" uygulamasındaki "Keşfet" menüsü altındaki EBA kanalını takip ettikten sonra mesaj gönder bölümünde bulunan Hemen Kazan seçeneği içerisinde başvuruda bulunarak hizmetten yararlanmaya başlayabilir.
Devlet internet veriyor mu?
Milli Eğitim Bakanlığı tarafından oluşturulan çevrimiçi sosyal eğitim platformu Eğitim Bilişim Ağı'nı (EBA), öğretmen ve öğrenciler kullanırken; Türk Telekom, Vodafone ve Turkcell operatörler de 8 GB kadar varan ücretsiz interneti öğrencilere ücretsiz vereceklerini açıkladı.
Devletin verdiği 8 GB internet nasıl alınır?
TÜRK TELEKOM'DAN 8 GB İNTERNET Kampanya kapsamında eba.gov.tr ve EBA mobil uygulamasında kullanılması için her ay aylık yurt içi 8 GB ücretsiz internet hakkı sunulacaktır. Kampanya kapsamında Faturalı abonelerin EBA yönüne kalan bilgisini öğrenmek için KALAN yazıp 5555'e SMS gönderilmesi gerekmektedir.
Zoom ile canlı yayın nasıl yapılır?
Zoom ile canlı yayın nasıl yapılır?
Özel canlı yayın ayarlarını yapma
- Zoom web portalına giriş yapın.
- Toplantılar'a tıklayın.
- Toplantı Planla üzerine tıklayın ve gerekli bilgileri girerek bir toplantı planlayın.
- Gelişmiş seçeneklerin yer aldığı bir sekmeler kümesini görüntülemek için Kaydet üzerine tıklayın.
Turkcell EBA 6 GB internet paketi nasıl yapılır?
Bireysel ve kurumsal faturalı ve ön ödemeli ses hattına sahip Turkcell'li kullanıcılar, BiP'in Keşfet bölümünder yer alan EBA kanalı üzerinden eba.gov.tr ve EBA uygulamasında geçerli kazandıkları 3GB internet ikiye katlanarak 6GB olarak sunulmaktadır.
EBA Vodafone bedava internet nasıl yapılır?
Vodafone'nun ücretsiz olarak sunduğu internet kampanyalarından birisi olan Vodafone EBA 3 GB ücretsiz internet kampanyasına katılmak ve 3 GB ücretsiz interneti almak için her hangi bir işlem yapmanıza gerek yoktur. Bütün Vodafone faturalı veya faturasız abonelerin hatlarına otomatik olarak tanımlanacaktır.
Devletin verdiği internet kaç gb?
Devletin verdiği internet kaç gb?
Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, "Ocak ayının sonunda, aylık 25 GB interneti de olan 500 bin tablet yerine ulaşmış olacak" dedi. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, öğrencilere tablet desteğinin 3.fazında 66 bin tabletin daha teslim edildiğini duyurdu.
Vodafone 2 GB hediye nasıl alınır?
30 TL üzeri yükleme yapan ya da 29 TL ve üzeri paket alan FreeZone'lular, 2 gün geçerli 2 GB internet kazanıyor!
Vodafone GB nasıl kazanılır?
Eğer faturasız hat kulanmaya başlıyorsanız, Vodafone size aylık 5 GB bedava internet fırsatı sunuyor. Faturasız hattınızı aldıktan sonra 3 ay boyunca devam eden bu kampanyada toplamda 15 GB kazanma şansınız oluyor. Bu fırsattan yararlanmak da çok kolay. Tek yapmanız gereken "HEDİYE 5GB" yazarak 7000′ kısa mesaj atmak.
Vodafone 20 GB hediye nasıl alınır?
Vodafone 20 GB hediye nasıl alınır?
Son 30 gün içinde, vodafone.com.tr'den ya da Vodafone mağazalarından numara taşıma, yeni tesis ya da faturasızdan faturalıya geçiş ile Vodafone'a gelenler tarifelerine göre 1 aylık 20 GB veya 1 aylık 10 GB hediye kazanıyor! Vodafone Yanımda uygulamasına girerek, Ek Paketler bölümünden hediyenizi alabilirsiniz.
Vodafone 30 GB hediye nasıl yapılır?
Kampanya dahilinde Davet Et Kazan kapsamında arkadaşlarını Vodafone'a davet eden aboneler, hat aktivasyon işlemi tamamlanması ardından 3 Ay geçerli 30GB hediye internet kazanacaklardır. Aynı şekilde davet linkine tıklayarak Vodafone'lu olan aboneler de 3 Ay geçerli 30GB hediye internet kazanacaklardır.
Turkcell bedava internet nasıl kazanılır?
Turkcell bünyesinde yer alan BİP uygulaması sayesinde siz de bedava internet kazanabilirsiniz. Turkcell bedava internet kazanmak için telefonunuzda BİP uygulamasının yüklü olması gerekmektedir. BİP uygulaması üzerinden "Sürpriz Nokta" kampanyasını takip edip, size belirtilen lokasyonlara gidip hediye kazanabilirsiniz.
EBA ücretsiz 8 GB internet nasıl alınır?
EBA ücretsiz 8 GB internet nasıl alınır?
Vodafone 1 GB hediye nasıl alınır?
My Vodafone uygulamasını indirin, anında 1 GB kazanın! Faturalı ve faturasız abonelerimiz uygulamayı indirdiğinde (uygulamaya giriş yaptığında) 1 GB hediye internet kazanacaklardır. Daha önce uygulamayı indirmiş abonelerimiz bu kampanyadan yararlanamazlar. 1 numara 1 kez hediye internet alabilir.
Fırsat 20 GB nasıl yapılır?
20GB Cepten İnternet
- Hemen Paketi Alın.
- Son 30 gün içinde yeni hat alarak veya numara taşıyarak gelen müşteriler için Fırsat 4 Paketi'nin fiyatı aylık 23 TL, Fırsat 7 Paketi'nin fiyatı aylık 27 TL, Fırsat 10 Paketi'nin fiyatı aylık 32 TL ve Fırsat 20 Paketi'nin fiyatı aylık 45 TL'dir.
- Her Yöne Arama ve SMS Kapsamı
Vodafone 15 GB hediye nasıl alınır?
Vodafone 15 GB hediye nasıl alınır?
Her Şey Yanımda'dan yapacağınız ilk alışverişinizde haftalık 15 GB hediye kazanırsınız. Sipariniz teslim edildikten 14 gün sonra GB hakkınız hattınıza otomatik olarak yüklenir. Tüm siparişinizi iptal ya da iade ettiğinizde kampanyadan yararlanamazsınız.
Vodafone arkadaşını davet et 30 GB kazan nasıl yapılır?
Arkadaşını Davet Et! Aynı şekilde davet linkine tıklayarak Vodafone'lu olan aboneler de 3 Ay geçerli 30GB hediye internet kazanacaklardır. Bu kampanyadan yararlanabilmek için davet edilen kişinin link üzerinden faturalı hat başvurusu yapması ve başvurunun aktivasyona dönüşmesi gerekmektedir.
Vodafone 45 G 10 GB hediye nasıl yapılır?
«4.5G» yazıp 4545'e SMS gönderilerek hem 4.5G cihaz ve SIM uyumluluğu sorgulanabilir hem de 4.5G aboneliği yapılabilir. Vodafone kampanyaya katılımın beklenenin üzerinde olması durumunda BİLGİ TEKNOLOJİLERİ VE İLETİŞİM KURUMU Erişim ve Tarifeler Dairesi Başkanlığına bildirerek kampanyayı sonlandırma hakkına sahiptir.
Turkcell hediye 1 GB internet nasıl yapılır?
Turkcell hediye 1 GB internet nasıl yapılır?
Hediye internet paketlerinden bireysel hat kullanan müşterilerimiz faydalanabilir ve bireysel hat kullanan müşterilerimiz hediye edebilir. Bireysel faturasız müşterilerimiz 29,90 TL (KDV, ÖİV dahil) karşılığında Haftalık 1 GB cepten internet paketini bireysel ses hatlarına hediye edebilirler.
1 GB internet nasıl kazanılır?
Sadece faturalı hat sahiplerine özel olan e-fatura hediye internet kampanyasına katılarak anında 1 GB bedava internet kazanmanız mümkündür. Kampanyadan faydalanmak için 1GB e-mail adresiniz yazıp 3008 göndermeniz yeterlidir. Her abone bu kampanyadan 1 defa yararlanmaktadır.
EBA için verilen 8 GB internet nasıl kullanılır?
EBA için bedava internet nasıl yapılır?
EBA için bedava internet nasıl yapılır?
GSM operatöründe herhangi ek bir başvuru sürecine ihtiyaç duyulmadan EBA'ya 3 GB ücretsiz erişim gerçekleşecek. Türk Telekom aboneleri EBA yazıp 5555'e SMS göndererek başvuru sürecini başlatabilecekler.
1 GB hediye internet nasıl yapılır?
- Kampanyaya kayıt için mobil bireysel faturalı ya da faturasız Selfy üyesi olan hattından TAMBU (Hediye Kodu) yazıp 4545'e SMS gönderebilirsin. Talebin değerlendirilsin ve seni en kısa sürede SMS ile bilgilendirelim.
- Kampanyaya katılım ve kampanya kapsamında sunulan fayda ücretsiz olarak sunulmaktadır.