Son Konular

Oğrenciler İcin Ders Zili Caldı

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Oğrenciler İcin Ders Zili Caldı
imagesogrencilericinderszilicaldi5ad10240eb0ef
um oğrenciler icin bugun ders zili caldıGuzel bir yaz tatili sonrasında 16 Eylul Pazartesi gunu toplam 17 milyon oğrenci ders başı yaptı3 Ay boyunca yaz tatili yapan oğrencileri saran buyuk heyecan bugun yerini mutluluğa bıraktıOğretmenlerine ve arkadaşlarına kavuşan ozellikle minik oğrenciler cok mutlu gorunuyorlardıOkullarda sabahın erken saatlerde başlayan torenlerle oğrencilerin yeni Eğitim ve Oğretim yılına başlamaları kutlandı Torenlerin sonrasında sınıflarına gecen oğrenciler 2019 – 2019 Eğitim ve Oğretim yılına başladılar

Bugün ders zili çaldı ve güzel bir yaz tatilinden sonra 16 Eylül Pazartesi günü toplam 17 milyon öğrenci derse başladı. 3 ay boyunca yaz tatili yapan öğrenciler, bugün okullarda tekrar bir araya gelmenin heyecanını yaşadılar. Özellikle minik öğrenciler, öğretmenlerine ve arkadaşlarına kavuşmanın mutluluğunu gözlerinden okuyabiliyordu. Sabahın erken saatlerinde başlayan törenlerle birlikte öğrencilerin yeni eğitim ve öğretim yılına başlangıcı kutlandı. Törenlerin ardından sınıflarına geçen öğrenciler 2019-2020 eğitim ve öğretim yılına başlamış oldular. Yeni öğretim yılının tüm öğrencilere, öğretmenlere ve velilere başarı, mutluluk ve keyif getirmesini dilerim. Hayırlı ve başarılı bir eğitim yılı geçmesi dileğiyle!

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Okullar Pazartesi Gunu Acılıyor

İşsizlik Rakamları Acıklandı

1. Konular

1. 1.284.248
  2. Mesajlar

1. 1.670.706
  3. Kullanıcılar

1. 33.205
  4. Son üye

Geri
Üst Alt