- Web sitesi
- forumdaslar.com
- Tuttuğu Takım
-
Beşiktaş
- Meslek
- Webmaster
- @FORUMDASLAR
Öğrenci kulüp Başkanı ne yapar?
Kulüp faaliyetlerinin yönerge hükümlerine uygunluğunu denetler. Gerektiğinde Yönetim Kurulunu yazı ile uyarır. Gerekli gördüğü hallerde Genel Kurulu olağanüstü toplantıya çağırabilir.
Üniversitedeki topluluklar ne işe yarar?
Üniversitedeki topluluklar ne işe yarar?
Öğrenci kulüplerinin en büyük faydalarından biri, öğrenciler arası iletişimi arttırması, network sağlaması, kişisel yetkinlikleri arttırmasıdır. Kulübünüzle gerçekleştirdiğiniz etkinlikler sayesinde iş, sanat, eğitim vb. alanlarda uzman kişilerle tanışabilir, kendinize yeni kapılar açabilirsiniz.
MEB kulüp Yönetim Kurulu kimlerden oluşur?
MEB kulüp Yönetim Kurulu kimlerden oluşur?
MADDE 6 – (1) Sosyal etkinlikler kurulu, eğitim kurumu müdürünün veya görevlendireceği bir müdür yardımcısının başkanlığında, öğretmenler kurulunda danışman öğretmen olarak belirlenen öğretmenler arasından eğitim kurumu müdürünün belirlediği üç öğretmen, öğrenci kulübü temsilcilerinin kendi aralarından seçecekleri iki …
Eğitsel kulüp Yönetim Kurulu kimlerden oluşur?
a) Müdürün veya görevlendireceği müdür yardımcısının başkanlığında, iki öğretmen, ilgili sosyal etkinlikler öğrenci kulübü danışman öğretmeni ve temsilci öğrenciden Eser İnceleme ve Seçme Kurulu oluşturulur.
Üniversite kulüplere nasıl katılınır?
Üniversite kulüplere nasıl katılınır?
Her akademik yılın Mayıs-Haziran ayları arasında Kulüpler Koordinatörlüğü'ne başvurularak, aktif olan kulüp listesine ulaşabilir; sizin ilgi alanınızda aktif bir kulüp olmaması durumunda "Kulüp Tüzüğü" ve "Yıllık Etkinlik Planı" doldurup, en az 10 üye ve kulüp için danışman hoca bularak başvuru yapabilirsiniz.
Spor kulüplerinde denetim kurulunun görevi nedir?
Spor kulüplerinde denetim kurulunun görevi nedir?
Denetim kurulu; kulübün, tüzüğünde gösterilen amaç ve amacın gerçekleştirilmesi için sürdürüleceği belirtilen çalışma konuları doğrultusunda faaliyet gösterip göstermediğini, defter, hesap ve kayıtların mevzuata ve kulüp tüzüğüne uygun olarak tutulup tutulmadığını kulüp tüzüğünde tespit edilen usul ve esaslara göre bir …