Son Konular

Ogrenci kinama cezasi sicile isler mi?

ZeberusZeberus is verified member.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Webmaster
Puan 113
Çözümler 4

Öğrenci kınama cezası sicile işler mi?

Sicile işlemez… Da Uzaklaştırma Sicile İşler Buda Bir işe gireceğiniz Zaman Sizin GBT nize Bakıldıgı Zaman İşe girme Oranınız %30 Dur Tahmin Tabi akraba falan yanında çalışırsınız Ama devlet işlerine Almazlar..

İsim kişisel veri midir?

Gerçek kişiye ait olan ve kişiyi doğrudan ya da dolaylı olarak tanımlayabilen; isim, soyisim, doğum yeri ve tarihi, sosyal güvenlik numarası, telefon numarası, motorlu taşıt plakası, pasaport numarası, özgeçmiş, görüntü ve ses kayıtları, adres ve e-posta bilgileri, parmak izi gibi bilgiler kişisel veri olarak kabul …
Sicile işlemez…
Yurtlarda kalınıyor mu?
KYK yurtlarında asil olarak kalma hakkına sahip olan öğrenciler, kayıtlarını gerçekleştirmelerinin akabinde yurtlarda kalabilecek. Yedek listede kalan öğrenciler ise misafir olarak kalma imkanına sahip olabilecek. Bunun dışında yurtlarda misafir olarak kalabilmek için şu statülere sahip olmak gerekiyor.
Öğrenci kınama cezası ne zaman silinir?
Öğretmenler kurulu kararına bağlı olarak cezaları, mezun olacakları ders yılı sonunda öğrenci dosyalarından silinir ve sonuç yazılı olarak velilerine bildirilir.

Kınama cezası alan takdir alabilir mi?

Kınama cezası almış olan öğrenciler, o eğitim ve öğretim yılı içinde teşekkür, takdir ve onur belgesi alamazlar.

Daha önce KYK yurdunda kalan tekrar kalabilir mi?

Yurt yerleştirme işlemi yapılıp kayıt yaptırmayan öğrencilerin tekrar yurt başvuru hakkı bulunmaktadır.
KYK yurt çıkmazsa ne olur?
Yurtlarda kalmak istemeyen ya da yer bulamayan öğrencilerin diğer seçeneği de ev kiralamak. İster yurtta, ister evde olsun, yaşadığı yerden başka bir şehirde okumanın maliyeti ise öğrenciler ve aileler için hiç de ucuz değil. Devlet yurtları maddi açıdan en uygun seçenek.
Disiplin cezaları nelerdir?
DİSİPLİN CEZASI TÜRLERİ Devlet memurlarına eylemlerinin ağırlığına göre; uyarma, kınama, aylıktan kesme, kademe ilerlemesinin durdurulması ve devlet memurluğundan çıkarma cezaları verilmektedir.
Disiplin Suçları Nelerdir?
Disiplin amirleri ve kurullarınca verilen öğrenciye verilen disiplin cezalarına karşı onbeş gün içinde üniversite yönetim kuruluna itiraz edilebilir. İtiraz halinde, itiraz mercii olan üniversite yönetim kurulu, itirazı onbeş gün içinde kesin olarak karara bağlar.
Öğrencilere uygulanan disiplin cezaları nelerdir?
Disiplin cezaları, kanunda sınırlı olarak aşağıdaki gibi sayılmıştır.
Disiplin cezası aldığımı nasıl öğrenebilirim?
(5) Ödül ve disiplin işlemlerine ait veriler; Bakanlığın ilgili birimlerince e-Okul sistemi üzerinden alınır.

Ust Batin BT neden cekilir?

Bos burun sendromu nedir?

1. Konular

1. 1.284.247
  2. Mesajlar

1. 1.670.693
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt