- Web sitesi
- forumdaslar.com
- Tuttuğu Takım
-
Beşiktaş
- Meslek
- Webmaster
- @FORUMDASLAR
Öğrenci bilgi Anketi nedir?
Siz öğrencilerimizin kullanmış olduğu bilgi sistemlerinin kalitesini arttırmak için geliştirilmesi gereken alanları belirlemek amacı ile bir anket hazırlanmıştır. Ankete Öğrenci Bilgi Sistemi > Anketler / Surveys > Aktif Anketler sayfasından ulaşılabilmektedir.
Ders Değerlendirme Anketi nedir?
Ders değerlendirme anketi öğretim elemanına ve ilgili akademik birime, öğrencilerin dersin tasarımı, gerekleri, iş yükü ve etkin işlenişi hakkındaki algıları konusunda geri bildirim sağlar.
MEB anket yapmak zorunlu mu?
MEB anket yapmak zorunlu mu?
(kurumsal/kurumlararası iletişm anketi gibi bir ismi var.. ) bu anket tüm devlet memurlarına ve kamu yararına çalışan kurumların (vakıf üniversiterleri vs…) tüm personeline "doldurulması gereklidir" şeklinde yollanmıştır.
Öğrenci bilgi Formu ne işe yarar?
KULLANIM AMACI: Öğrencinin ailesi ve kendisi hakkındaki temel bilgileri almak ve varsa hangi risk grubunda olduğunu belirlemek amacıyla kullanılır. KİMLER KULLANIR? Sınıf rehber öğretmenleri tarafından kullanılır.
Öğrenci bilgi Formu zorunlu mu?
*Öğrenci bilgi ve kayıt formunu doldurmuş olmak e-devlet üzerinden kayıt yapıldığı anlamına gelmez. Bu formu doldurmak zorunludur.
Öğrenci tanıma formu nasıl değerlendirilir?
Öğrenci tanıma formu nasıl değerlendirilir?
NASIL DEĞERLENDİRİLİR VE YORUMLANIR? Öğrenci tanıma fişindeki bilgiler, diğer birey tanımaya yönelik teknik ve uygulamalarla da desteklenerek, öğrenci kişisel dosyalarına işlenir. Tanıma fişlerindeki bilgiler, tüm rehberlik ve eğitim faaliyetlerinde kullanılabilecek temel bilgi kaynağıdır.
E-okul öğrenci bilgi formu doldurmak zorunlu mu?
e-Okul VBS sistemine giriş yapmak için ilk olarak Milli Eğitim Bakanlığı tarafından hazırlanan "https://eokul.meb.gov.tr/” adresine giriş yapmak ve sağ tarafa "Veli Bilgilendirme Sistemi" başlığı altındaki istenen bilgileri doldurmak gerekmektedir.
Öğrenci bilgi Formu ne zaman uygulanır?
KULLANIM AMACI: Öğrencinin ailesi ve kendisi hakkındaki temel bilgileri almak ve varsa hangi risk grubunda olduğunu belirlemek amacıyla kullanılır.