Son Konular

Office 2010 hangi isletim sistemlerinde calisir?

ZeberusZeberus is verified member.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Webmaster
Puan 113
Çözümler 4

Office 2010 hangi işletim sistemlerinde çalışır?

Yazılım devi işletim sistemi olarak Windows XP SP3, Vista SP1 veya Windows 7 kullanma şartı koşuyor. Vista ve Windows 7'nin hem 32- hem de 64-bit sürümleri destekleniyor. Windows XP x64 Edition kapsam dışında.

Office 2010 kullanılır mı?

Office'in aşağıdaki sürümleri Windows 10'da tümüyle test edilmiştir ve desteklenmektedir. Windows 10'a yükseltme tamamlandıktan sonra da bunlar bilgisayarınıza yüklenir. Office 2010 (Sürüm 14) ve Office 2007 (Sürüm 12) artık temel destek kapsamında değildir.
Microsoft Word 2010, işbirliği yapmanızı ve uzun belgelerde gezinmeyi kolaylaştırır. Daha etkili bir şekilde, yeni özellikler bitirdiğiniz belgenin Lehçe ile odaklanır. Bu yeni sürümle, tarayıcınızdaki ve cep telefonunuzda Word 'Ün zenginliği ve bir tanlılığını arayabilirsiniz.
Microsoft Office 2010 programları nelerdir?
Microsoft Office 2010 uygulamaları Windows 7 üzerinde gösteriliyor (sol üstten saat yönüne doğru: Word, Excel, OneNote, PowerPoint, bu dört program Ev ve Öğrenci Sürümü'nü oluşturuyor).
Microsoft Office 2010 ücretsiz mi?
ÖZEL: Microsoft'un yeni PC'lerle dağıttığı Office 2010 sürümü artık herkese açık; üstelik bedava! Microsoft, Office 2010'u piyasaya sürdüğünden beri, özel bir sürümünü, Office 2010 Starter'ı OEM ortaklarına dağıtıyordu.

Office kaç yüklü?

Windows'ta Windows'sanız, bir Word belgesi açın, sol üst köşeden Dosya'yı seçin ve ardından sol gezinti çubuğunda Hesap veya Yardım'a tıklayın. Pencerenin sağ tarafında, Ürün bilgileri altındaOffice sürümü ve bilginizi görebilirsiniz.

Microsoft Word 2010 ücretsiz mi?

Microsoft'un ücretsiz sunduğu Office paketinin içerisinde Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Sway, Outlook, Kişiler, Takvim, OneDrive, Forms ve Skype yazılımları yer alıyor. Bu yazılımları Microsoft sitesinden çevrimiçi olarak kullandığınız takdirde hiç bir şekilde ücret ödemiyorsunuz.

Lento boy ne demek?

Ekran suresi nasil acilir?

1. Konular

1. 1.284.229
  2. Mesajlar

1. 1.670.438
  3. Kullanıcılar

1. 33.198
  4. Son üye

Geri
Üst Alt