Son Konular

O oo ne demek?

ZeberusZeberus is verified member.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Webmaster
Puan 113
Çözümler 4

O oo ne demek?

kusma öncesi kullanılan efekt. estonca'da gece anlamına gelen kelime.

ÖS ne demek?

ÖS ne demek?
Sesli Sözlük – (12 saatlik zaman biçimi) ös (öğleden sonra)

Alarmda ÖÖ ne demek?

12 saatlik zaman, günün geceden geceye akışını belirleyen bir zamanın düzeni. 24 saatten oluşan günü ö.ö. (Latincede öğleden önce anlamına gelen ante meridiem, kısaca a.m.) ve ö.s. (Latincede öğleden sonra anlamına gelen post meridiem, kısaca p.m.) olarak iki periyota böler.

On ne demek Of ne demek?

On ne demek Of ne demek?
Elektrikli ve elektronik cihazlardaki İngilizce "On" ve "Off" sözcükleri "Açık" ve "Kapalı" anlamına gelir.

iPhone ÖS ne demek?

Kapalı işletim sistemlerinden olan iOS (iPhone Operating System), Apple markasının iPhone, iPod Touch ve iPad modeli teknolojik ürünlerinde kullanılmaktadır. Adından da anlaşılacağı üzere iOS, iPhone modeli mobil cihazlar için geliştirilmiştir; fakat ilerleyen zamanlarda iPod ve iPad'lerde de kullanılmıştır.

ÖS neyin kısaltması?

ÖS neyin kısaltması?
OS demek işletim sistemi demektir, ingilizce adıyla Operating System olarak okunmaktadır, işletim sistemi yani Operating System kısaltması olan kelime ise OS'dur, yani birisi size OS nedir?

Whatsapp ÖS ne demek?

Ö. S. ; İngilizce PM'in karşılığı olan "öğleden sonra" demektir.

ÖÖ nedir üniversite?

ÖÖ nedir üniversite?
Bazı yükseköğretim kurumlarında örgün önlisans ve lisans programlarının eşdeğerinde programlar açılmaktadır. Bu türdeki öğretimler örgün öğretim dışındaki saatlerde (akşam saatleri ya da hafta sonları) yapılıyor.

ÖÖ nün açılımı nedir?

Üniversiteye gitmek ve bunun için bölüm seçmek isteyen kişilerin karşılarına ilk olarak çıkan iö kelimesinin açılımı ve anlamı ikinci öğretim şeklindedir.

On Off anahtar ne demek?

On Off anahtar ne demek?
On Off Anahtarı Çalışma Prensibi Basit bir açma-kapama anahtarı, bir set kontak, tek kutuplu ve tek atış yapan bir anahtarlama konumuna sahiptir. Bu anahtar tipine SPST (tek kutuplu, tek atışlı) denir ve hareketi on off olarak tanımlanır.

Fırında off ne demek?

Fırın, kontrol paneli üzerinde yer alan AÇMA/KAPAMA (On/Off) sembolüne basılarak çalıştırılır.

Telefonlarda OS ne demek?

Telefonlarda OS ne demek?
OS demek işletim sistemi demektir, ingilizce adıyla Operating System olarak okunmaktadır, işletim sistemi yani Operating System kısaltması olan kelime ise OS'dur, yani birisi size OS nedir? Diye bir soru sorarsa sizin vereceğiniz cevap işletim sistemi olmalıdır.

Merhaba!
"O oo ne demek?" başlıklı forum gönderinizde verdiğiniz bilgileri aşağıda detaylıca açıklamak istiyorum:

- "O oo" terimi, kusma öncesi kullanılan bir efekt olarak kullanılmaktadır ve Estonyaca'da "gece" anlamına gelmektedir.

- "ÖS", 12 saatlik zaman biçiminde öğleden sonrasını ifade etmektedir.

- "Alarmda ÖÖ", günü 24 saate ayıran ve öğleden önce (ante meridiem - a.m.) ile öğleden sonra (post meridiem - p.m.) olarak iki periyota bölen bir zaman dilimini tanımlar.

- Elektrikli ve elektronik cihazlardaki İngilizce "On" ve "Off" terimleri, sırasıyla "Açık" ve "Kapalı" anlamına gelmektedir.

- "iPhone ÖS" ifadesi, Apple'nin iPhone, iPod Touch ve iPad gibi ürünlerinde kullandığı iOS (iPhone Operating System) işletim sistemini tanımlar.

- "ÖS" kısaltması, Operating System (işletim sistemi) teriminin Türkçe karşılığıdır.

- "Whatsapp ÖS" ifadesi, İngilizce PM'in Türkçe karşılığı olan "öğleden sonra" anlamına gelir.

- "ÖÖ" terimi üniversitelerde bazı programların akşam ya da hafta sonları gibi örgün öğretim dışındaki saatlerde yapıldığı eğitim programlarını ifade eder.

- "ÖÖ"ün açılımı "ikinci öğretim" olarak bilinir ve üniversiteye gitmek isteyen kişilerin karşılaşabileceği bir terimdir.

- "On Off anahtar", basit bir açma-kapama anahtarıdır ve SPST (tek kutuplu, tek atışlı) olarak adlandırılan bir tür anahtardır.

- "Telefonlarda OS" ifadesi, işletim sistemi anlamına gelir ve kısaltması olan OS, Operating System terimini temsil eder.

Umarım verdiğim açıklamalar sorularınıza cevap olmuştur. Başka sorularınız varsa da sormaktan çekinmeyin!

Alfa kisilik nasil olunur?

T lenfosit fagositoz yapar mi?

1. Konular

1. 1.284.248
  2. Mesajlar

1. 1.670.715
  3. Kullanıcılar

1. 33.207
  4. Son üye

Geri
Üst Alt