Modoratör
Efsanevi Üye
Nwakaeme nerenin vatandaşı?
Anthony Nwakaeme'nin Nijerya'nın Lagos şehrinde doğmuştur. Nijerya asıllı bir Afrikalıdır.
Trabzonlu Nwakaeme kaç yaşında?
Trabzonlu Nwakaeme kaç yaşında?
Trabzonspor takımında Forvet mevkinde forma giyen Anthony Nnaduzor Nwakaeme, 21 Mart 1989 tarihinde dünyaya gelmiştir.
Nwakaeme kaç kardeş?
Dickson NwakaemeAnthony Nwakaeme / Kardeşleri
Anthony Nwakaeme nerede?
Anthony Nwakaeme nerede?
Bu sezon adım adım şampiyonluğa koşan Trabzonspor, yıldız oyuncusu Anthony Nwakaeme ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Süper Lig'in açık ara lideri Trabzonspor, gelecek sezonun yapılanmasına şimdiden başladı. Bordo mavililer, tecrübeli oyuncularından Anthony Nwakaeme'ye 3 yıllık yeni sözleşme teklifini gönderdi.
Nwakaeme hangi takımda oynuyor?
TrabzonsporAnthony Nwakaeme / Şu andaki takımı (#9 / Forvet)
Türkiye'ye İsrail takımlarından olan Hapoel Beer Sheva takımından gelmiştir. Anthony Nwakaeme 2021 yılı itibari ile Trabzonspor ile olan sözleşmesi devam etmektedir. Trabzonspor'da oynamaktadır.
Nwakaeme hangi takıma gidecek?
Nwakaeme hangi takıma gidecek?
Son dakika: Trabzonspor'da Nwakaeme imzayı atıyor!
Nwakaeme ne kadar maaş alıyor?
Trabzonspor'da uzun zamandır merak edilen Anthony Nwakaeme'nin sözleşmesinde yaşananlar ortaya çıktı. Nwakaeme'nin İngiliz menajeri senelik 3 milyon Euro, yani şu anki maaşının 2 katı bir ücret istedi ve sözleşme süresi olarak da 3 yılda ısrar etti.
Nwakaeme Trabzonspor'dan gidiyor mu?
Nwakaeme Trabzonspor'dan gidiyor mu?
Son Dakika: Trabzonspor'da Nwakaeme devreyi kapattı!
Trabzonspor Nwakaeme neden yok?
Klavye okları ile sonraki ya da önceki habere geçebilirsiniz. Trabzonspor'un Adana Demirspor ile deplasmanda oynayacağı maçın kamp kadrosu açıklandı. Bordo-mavilerde durumu belirsiz olan Djaniny kadroda yer alırken sakatlığı bulunan Anthony Nwakaeme dışında eksik bulunmuyor.
Nwakaeme kim getirdi?
Nwakaeme kim getirdi?
Oha Tony Nwakaeme'yi Türkiye'ye getirmiş Trabzonspor. Geçtiğimiz sezon 4 maçını izleyip hepsinde hayran olmuştum. Çok iyi iş çıkarması sürpriz olmaz.
Nwakaeme sözleşme imzaladı mı?
Bu sezon adım adım şampiyonluğa koşan Trabzonspor, yıldız oyuncusu Anthony Nwakaeme ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.