Editör
Efsanevi Üye
Nwakaeme neden kadroda yok?
Sakatlık açıklaması… Trabzonspor'da Antalyaspor maçında sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kalan Nwakaeme'nin kasığında ikinci dereceden yırtık tespit edildi. Yaklaşık 1 ay sahalardan uzak kalacak olan yetenekli oyuncu, ligin ilk yarısını kapattı.
Nwakaeme kaç yaşında?
33 yaşında (21 Mart 1989)Anthony Nwakaeme / Yaş
Nwakaeme gitti mi?
Nwakaeme gitti mi?
Trabzonspor'un Adana Demirspor kadrosu açıklandı Bordo Mavililer'de Nijeryalı yıldız Nwakaeme kadroda yer almadı.
Nwakaeme trabzonda kalacak mı?
Nwakaeme trabzonda kalacak mı?
Trabzonspor'da MR sonucu belli olan Anthony Nwakaeme, sakatlığından dolayı 3-6 hafta arası sahalardan uzak kalacak.
Nwakaeme ne kadar maaş alıyor?
Trabzonspor'da uzun zamandır merak edilen Anthony Nwakaeme'nin sözleşmesinde yaşananlar ortaya çıktı. Nwakaeme'nin İngiliz menajeri senelik 3 milyon Euro, yani şu anki maaşının 2 katı bir ücret istedi ve sözleşme süresi olarak da 3 yılda ısrar etti.
Trabzonsporlu maka yemek kaç yaşında?
Anthony Nwakaeme 1989 doğumlu olup 32 yaşındadır. Türkiye'ye hangi takımdan geldi? Türkiye'ye İsrail takımlarından olan Hapoel Beer Sheva takımından gelmiştir. Anthony Nwakaeme 2021 yılı itibari ile Trabzonspor ile olan sözleşmesi devam etmektedir.
Nwakaeme nerenin vatandaşı?
Nwakaeme nerenin vatandaşı?
Anthony Nwakaeme'nin Nijerya'nın Lagos şehrinde doğmuştur. Nijerya asıllı bir Afrikalıdır.
Nwakaeme ismi nasıl okunur?
Nwakaeme ismi nasıl okunur?
Nwakaeme tartışmalara son noktayı koydu Nwakaeme isminin "Vakeme" şeklinde okunduğunu ifade etti.
Nwakaeme hangi takıma gidecek?
Bu sezon adım adım şampiyonluğa koşan Trabzonspor, yıldız oyuncusu Anthony Nwakaeme ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Süper Lig'in açık ara lideri Trabzonspor, gelecek sezonun yapılanmasına şimdiden başladı. Bordo mavililer, tecrübeli oyuncularından Anthony Nwakaeme'ye 3 yıllık yeni sözleşme teklifini gönderdi.
Nwakaeme Trabzonspor ile anlaştı mı?
Süper Lig'de şampiyonluğunu ilan eden Trabzonspor uzun zamandır gündemi işgal eden Nwakaeme'nin sözleşme uzatması konusunda mutlu sona ulaştı. Yıldız futbolcunun menajeri anlaşmayı duyurdu.
Nwakaeme sözleşme imzaladı mı?
Nwakaeme sözleşme imzaladı mı?
Bu sezon adım adım şampiyonluğa koşan Trabzonspor, yıldız oyuncusu Anthony Nwakaeme ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.
Visca ne kadar maaş alıyor?
Visca ne kadar maaş alıyor?
MAAŞI DA DUYURULDU Visca'nın 2021-2022 sezonunda 750 bin euro, kalan seneler de ise 1.5 milyon euro garanti ücret kazanacağı KAP'a bildirildi.
Wakame kac yasinda?
İsrail'in Hapoel Beer Sheva takımında forma giyen Nijeryalı futbolcu Anthony Nnaduzor Nwakaeme forvet mevkiinnde oynuyor. Nijerya'nın Lagos kentinde 21 Mart 1989'da dünyaya gelen 29 yaşındaki golcğ futbolcu 1,85 boyunda.
Vaka yeme kaç yaşında?
Nwakaeme nereli?
Nwakaeme nereli?
Lagos, NijeryaAnthony Nwakaeme / Doğum yeri