Modoratör
Efsanevi Üye
Nutraxin Zinc nasıl kullanılır?
Sentetik renklendirici, koruyucu ve tatlandırıcı kullanılmamıştır. Kullanım Şekli Yetişkinler için takviye edici gıda olarak günde 1 tabletin bol su ile kullanılması önerilir.
Zınc Sulphate ne işe yarar?
Zınc Sulphate ne işe yarar?
Zinco, çinko eksikliğinin tedavisinde ve önlenmesinde kullanılan bir ilaçtır. Etkin maddesi çinko sülfattır. Piyasada kapsül, tablet ve şurup formlarında bulunur.
Zınc Pıcolınate 22 mg ne işe yarar?
Zınc Pıcolınate 22 mg ne işe yarar?
Normal görme yetisinin, kemiklerin, saçın, tırnakların ve cildin korunmasına, Çinko bağışıklık sisteminin normal fonksiyonuna katkıda bulunur.
Nutraxın plus ne işe yarar?
Cilt sağlığının korunmasına katkıda bulunur. Sindirim sisteminin işleyişine destek olur ve hazmı kolaylaştırmaya yardım eder. Bağışıklık sisteminin güçlenmesine destek olur. -Afrika sardunyası, bağışıklık sisteminin güçlenmesine katkıda bulunur ve soğuk algınlığına karşı yardım eder.
Nutraxin b12 vitamini nasıl kullanılır?
Nutraxin b12 vitamini nasıl kullanılır?
Kullanım Şekli: Yetişkinler için takviye edici gıda olarak günde 1 tabletin kullanılması önerilir.
Nutraxin C vitamini nasıl kullanılır?
Nutraxin C vitamini nasıl kullanılır?
– Takviye edici gıdadır. – İçeriğinde C vitamini, kuşburnu ekstresi ve bioflavonoid bulunur. Nasıl Kullanılmalı: Yetişkinler için gıda takviyesi olarak günde en çok 2 çiğneme tableti kullanılması önerilir.
Zincfort 25 mg ne işe yarar?
ZİNCFORT, çinko eksikliğinin tedavisi veya önlenmesinde kullanılır. Eğer, • Çinko tuzlarına veya ZİNCFORT'un bileşenlerinden herhangi birine karşı alerjiniz varsa. Böbrek ve karaciğer rahatsızlığı olanlarda yeterli çalışma olmadığından; böyle bir rahatsızlığınız olması durumunda lütfen doktora danışınız.
Nutraxin orjinal mi?
Nutraxin orjinal mi?
Nutraxin ürünlerinde tüm üretim, laboratuvar ve dağıtım tesisiyle hammaddeden son kullanıcıya kadar olan süreçte kaliteyi garanti edilmektedir. Iso 22000 , Helal ve Kosher sertifikaları ile gıda güvenilirliği sunmaktadır. Sentetik tatlandırıcı, koruyucu ve renklendirici kullanılmamaktadır.
Nutraxin nedir ne işe yarar?
Nutraxin nedir ne işe yarar?
Genel anlamda, ameliyat veya yaralanma sonrası özellikle burun, sinüs, diş etleri ve diğer vücut kısımlarında ağrı ve şişmeyi azaltmak için bir besin takviyesi işlevi görür. Buna ek olarak; osteoartrit, kanser, sindirim sorunları ve kas ağrıları için de kullanılabilir.