- Web sitesi
- forumdaslar.com
- Tuttuğu Takım
-
Beşiktaş
- Meslek
- Webmaster
- @FORUMDASLAR
Numaradan isim sorgulama nasıl yapılır?
– 1. adım: Telefonunuzda arama ekranını açın. – 2. adım: *100# numaralarını tuşlayarak arama yapın. – 3. adım: Karşınıza çıkan işlemler menüsünden Bilinmeyen Numaralar Servisi'ni seçin. – 4. adım: Bu servis üzerinden isim ya da numara ile sorgulama yapabilirsiniz.
Arayan Kim ücretsiz uygulama?
Whoscall Uygulaması: Bir diğer numara tanıma ve engelleme uygulaması ise Whoscall'dir. Merkezi Tayvan olan "Gogolook" firmasının bir uygulamasıdır. Ücretsiz sunduğu hizmette uygulamanın Android, iOS ve Windows Phone sürümleri bulunuyor.
Ya da bilinmeyen numaralar hizmeti olan 118 80'i arayarak öğrenmebilirsiniz. 118 80'i arayarak öğrenmek isterseniz eğer tarifenizden ücret kesileceğini unutmayın. Numaradan isim bulunabildiği gibi isimden numara bulma işlemi de yapabilirsiniz.
7048 ücretsiz mi?
Ayrıca ücretsizdir. Sadece bazı ek hizmetler için çok küçük ücret talep edilebilir. Ancak ücretsiz özellikleri zaten sizin için yeterli olacaktır. Hem android telefonlarda hem de İOS telefonlarda kullanabilirsiniz.
11818 ücretli mi?
11818 SMS ile Numaradan İsim Sorgulama Servisi ücreti tüm vergiler dahil SMS başına 1,17 TL'dir. Hatalı tuşlama veya sistem hatası durumunda ücretlendirme yapılmamaktadır.
118 99 numara sorgulama ücretli mi?
Yaptığım sorgulama neticesinde "sorguladığınız telefon numarası veritabanında kayıtlı değildir, kullanıcı iletişim bilgilerini paylaşmamaktadır. Farklı bir numara sorgulamak için telefon numarasını yazıp 11899'a gönderebilirsiniz. Ücret: 9.8 TL mh: 0212****14 b002" mesajıyla karşılaştım.
Türk Telekom numarasının kime ait olduğunu nasıl öğrenebilirim?
Ücretli Olarak Avea Numara Sorgulama Servisi Avea numarasının kime ait olduğunu öğrenmek için yada bir kişinin numarasını öğrenmek için Avea'nın 11855 hattını arayabilirsiniz. Bu hat Avea'nın (Türk Telekom'un) cep telefon numaralarını sorgulamak için ücretli servisidir.
11840 hattını aramak ücretlidir. O yüzden bu numarayı ararken dikkat etmek gerekir.