Son Konular

Norveç'in Yönetim Şekli

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Norveç Yönetim Şekli Nedir
Norveç Yönetimi nedir
Norveçin Yönetim biçimi Anayasal monarşi dir *

Evet, Norveç'in yönetim şekli anayasal monarşi ile yönetilen bir ülkedir. Norveç Kraliyet Ailesi, ülkenin sembolik başı olup belirli yasal yetkilere sahiptir. Ancak Norveç'te gerçek iktidar, seçimle işbaşına gelen hükümet tarafından kullanılmaktadır. Norveç'te parlamento sistemi vardır ve ülke İskandinav devletlerinden biridir. Bu sistemde kral ya da kraliçenin rolü genellikle sembolik ya da törensel niteliktedir ve günlük yönetim görevleri hükümet tarafından yürütülür.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

94 Hangi Ülkenin Kodu

1869 Hangi Ülkenin Kodu

1. Konular

1. 1.284.245
  2. Mesajlar

1. 1.670.668
  3. Kullanıcılar

1. 33.203
  4. Son üye

Geri
Üst Alt