Son Konular

Norm Holding ne is yapar?

ZeberusZeberus is verified member.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Webmaster
Puan 113
Çözümler 4

Norm Holding ne iş yapar?

Porsche'dan Tesla'ya dünyanın önde gelen otomotiv şirketlerine üretim yapan Norm Holding, Avrupa ülkeleri ve Çin dahil olmak üzere 50 ülkeye ihracat yapıyor. Nedim Uysal tarafından kurulan, ilk cıvatasını 1973 yılında üreten Norm Civata, ailenin ikinci kuşak temsilcisi Fatih Uysal'la dünyaya açıldı.

Norm cıvata nedir?

Yurt içinde ve yurt dışında otomotiv, beyaz eşya, elektronik, mobilya, inşaat, makine sektörlerindeki ana üreticilerin ve güçlü markaların çözüm ortağı olan Norm Grup; üretim, kalite ve müşteri memnuniyetinin yanı sıra, CRM uygulamalarıyla da pazarlamaya ve pazarlama iletişimine büyük önem verdiğini göstermektedir.

Norm cıvata ne iş yapar?

Norm cıvata ne iş yapar?
NORM CIVATA A.Ş. Yeni gelen beş istasyonlu makineler ile özel ürün gamını oldukça genişleten Norm Cıvata, müşterilerine daha hızlı ve kaliteli ürün tedarik etmek için yeni kalıp fabrikası kurmuştur. Norm Cıvata Türkiye ve Avrupada'ki otomotiv firmalarının birçoğuna yan sanayi olarak hizmet vermektedir.

Norm cıvata kime ait?

Norm cıvata kime ait?
Geçtiğimiz günlerde Swissotel Büyük Efes' te basın mensupları ile bir araya gelen Norm Cıvata' nın Kurucusu Nedim Uysal, 40. yılda yönetim bayrağını oğlu Fatih Uysal' a devretti.

Norm Holding misyonu nedir?

Norm Holding, tüm şirketlerinin ve paydaşların benimsediği ortak gelecek vizyonuyla, bu sürdürülebilir geleceğin inşası için çalışır ve iş birliği yapar. Çeşitlilikten – tüm sektör ve paydaşlarından – güç alarak, ortak bir amaç çerçevesinde geleceğin sürdürülebilir dünyasını tasarlar ve gerçekleştirir.

Norm Civata Genel müdür?

Mahmut Öztürk – Genel Müdür – Norm Civata San.Tic.A.S. | LinkedIn.

Civata hangi sektör?

Civata hangi sektör?
Cıvatanın en çok kullanıldığı alanlar makine ve inşaat sektörüdür.

Norm cıvata Genel müdür?

Norm cıvata Genel müdür?

Nedim Uysal nerelidir?

Salihlili İşadamımız Nedim Uysal Geleneksel Toplu Sünneti yaptırdı İzmir'de ki Salihlililer deyince ilk akla gelen isimlerin başında Nedim Uysal gelir. Şirket olarak konuşursak Norm Civata'nın ve 10'na yakın iştirakinin kurucusu, sahibi, Onursal Başkanı…

Mehmet Fatih Uysal Kimdir?

11 Mart 1962 Salihli Manisa doğumlu Mehmet Fatih Uysal, Orta ve lise öğrenimini İzmir Türk Kolejinde, yükseköğrenimini 9 Eylül Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümünde tamamladı. 1996-2000'de EGİAD'da, 2002-2004'de ESİAD'da Yönetim Kurulu Üyelik görevlerini üstlendi.

Norm Holding vizyonu nedir?

Norm Holding vizyonu nedir?

Norm Holding, Norm Civata'nın kurucusu Nedim Uysal tarafından kurulmuş bir şirketler grubudur. Norm Holding, dünya genelinde önde gelen otomotiv şirketlerine üretim yapan ve 50'den fazla ülkeye ihracat yapan bir organizasyondur. Norm Holding'in misyonu, tüm şirketlerinin ve paydaşlarının benimsediği ortak gelecek vizyonu doğrultusunda çalışarak, sürdürülebilir geleceğin inşası için çaba harcamak ve iş birliği yapmaktır. Şirket, çeşitlilikten güç alarak geleceğin sürdürülebilir dünyasını tasarlamak ve gerçekleştirmek için ortak bir amaç doğrultusunda ilerlemektedir.

Norm Holding çatısı altında yer alan Norm Civata, otomotiv firmalarına yan sanayi hizmeti sağlayan bir şirkettir. Norm Civata, özel ürün gamını genişleterek müşterilere hızlı ve kaliteli ürün tedarik etmeye odaklanmıştır. Genel Müdür olarak şu anki görevi yürüten Mahmut Öztürk'tür.

Norm Civata'nın kurucusu Nedim Uysal, Salihli'li bir iş insanıdır ve Norm Civata'nın yanı sıra birçok iştirakinin de kurucusu ve sahibidir. Oğlu Mehmet Fatih Uysal ise Norm Civata'nın ikinci kuşak temsilcisidir ve şirketin yönetimini devralmıştır.

Cıvata, genellikle makine ve inşaat sektörlerinde sıkça kullanılan bir bağlantı elemanıdır. Norm Holding bünyesinde faaliyet gösteren Norm Civata da çeşitli sektörlere yönelik cıvata üretimi yapmaktadır.

Mehmet Fatih Uysal ise 1962 doğumlu olan, işletme alanında eğitim almış bir iş insanıdır. Yükseköğrenimini 9 Eylül Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü'nde tamamlamıştır. Aynı zamanda çeşitli iş dünyası kuruluşlarında yönetim kurulu üyelikleri yapmıştır.

Norm Holding'in vizyonu, tüm şirketlerin ve paydaşların ortak gelecek vizyonu ile uyum içerisinde sürdürülebilir bir dünya inşa etmek ve çeşitlilikten güç alarak geleceğe dair hedefler belirlemektir.

Degerin es anlamlisi ne demek?

Tum dunyada en populer yerler nereler?

1. Konular

1. 1.284.248
  2. Mesajlar

1. 1.670.706
  3. Kullanıcılar

1. 33.205
  4. Son üye

Geri
Üst Alt