Son Konular

nokia 5130 da internete giremiyorum

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.
S

SoruCevap

nokia 5130 da internete giremiyorum

Bu sorun 2 seye bağlıdır arkadaşlar 1 si telefonun internet ayarları ben avealıyım avea wap gprs değil de avea internet i sectim ayar olarak daha hızlı oluyo 2 si telefonun tarih ayarları tarih ayarlarını otomatik guncelle menusunde once izin al ı secin bu ikisi olursa sorun olmaz kesinlikle ve bir secenek daha sorunun internet ayarlarınızda mı yoksa tarayıcınızda mı olduğunu nasıl oğreneceksiniz internet ayarlarını yaptıktan sonra tarayıcıya değil, direk anasayfaya gidin ordan bi yerlere tıklayın girerse sorun tarih ayarlarındadır

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.
S

dunyanın en zor sorusu ve cevabı

S

Tuvaletli Vagonu Kim Buldu

1. Konular

1. 1.284.249
  2. Mesajlar

1. 1.670.717
  3. Kullanıcılar

1. 33.209
  4. Son üye

Geri